Postmodern Jukebox  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Postmodern Jukebox ще разтанцуват отново София


Кралете на винтиджа гостуват у нас на 7 декември в Music Jam


 


Многоцветната „музикална кутия” Postmodern Jukeboх ще премине през София с пищно предколедно парти. То е част от световната им обиколка Welcome to the Twenties 2.0, с която винтидж кралете поздравяват новото десетилетие. Предишните им гостувания у нас показаха, че PMJ имат все повече и все по-екзалтирани фенове и че настроението, което създават, задължително се превръща в танц. Затова този път срещата им с българската публика е клубна – на 7 декември, в Music Jam.


В рамките на Welcome to the Twenties 2.0 Tour PMJ организират грандиозни партита в 250 града в Европа и в Америка. С тази музикалната обиколка те искат да подготвят света за следващото десетилетие – за което техният създател Скот Брадли се надява да се завърне към стила, вкуса и майсторството, характерни за музиката на миналите поколения.


„ 20-те години на XX век ни дадоха джаза – една истинска форма на изкуството в Америка. Кой знае какво може да ни даде тази декада?”, казва Брадли. „Едно е сигурно – много хора вече са изморени от заглавията в медиите, от ТВ риалитата и смартфоните, които през последното десетилетие служат само за да ни отдалечават един от друг. Използваме нашето малко кътче от поп култура, за да поканим хората да забравят грижите и да се присъединят към нашата празнична нощ – заедно да отпразнуваме истинската музика, стилна и непреходна във времето – на живо, в реалния живот”.


Кои са те


Postmodern Jukebox не е група. Това е вечно обновяваща се формация от близо 100 артисти – музиканти – вируози, изумителни певци и танцьори. Наричат ги „кралете на винтидж културата”, „ретро сензация”, „машина на времето”. 


Скот Брадли – техен създател, композитор и пианист,  заснема първите клипове на кавъри през 2009 г….в своето мазe. Проектът добива небивал успех в социалните мрежи. До днес, когато PMJ достигат космическите над 1 милиард гледания в YouTube, с над 4,2 милиона последователи и над 2 млн. фена във facebook. За последните 5 години PMJ са обиколили шестте континента в хиляди напълно разпродадени зали.


В България Postmodern идват да четвърти път. Но тъй като обикалят света на ротационен принцип, за публиката до последно остава изненада с кого от невероятните таланти на Скот Брадли ще се срещне. Елате на 7 декември в Music Jam Club, /ул. „Пиротска” №6/, за да видите.


 „Подгответе се за най-сензационното парти след Гетсби партитата от 20-те на миналия век”, предупреждава Скот Брадли. Носете си и обувките за танци!


Билетите са в продажба в системата на Ивентим.


………………………


YouTube: https://bit.ly/1kWYixi


Facebook: https://bit.ly/2ojLNnn


Instagram: https://bit.ly/2oh8rwE


Web: https://postmodernjukebox.com/


Видео:


Feel It Still – Portugal The Man ( ‘60’s “Mr. Postman” Style Cover) ft. Joey, Adanna, Nina Ann


https://www.youtube.com/watch?v=YoBlp6qvFqg&list=PLJZH8sevmMq7vUcVK2AqRAj-wETFqyV8U


I Still Haven’t Found What I’m Looking For – U2 (Gosper Soul Cover) ft. Rogelio Dpoouglas, Jr.


https://www.youtube.com/watch?v=8EbLlgKFk9c


 


Seven Nation Army - Vintage New Orleans Dirge White Stripes Cover ft. Haley


https://www.youtube.com/watch?v=sB6HY8r983c


 


All About That Bass - Postmodern Jukebox European Tour Version


https://www.youtube.com/watch?v=aLnZ1NQm2uk