Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Прея излиза на сцената на Sofia Live Club за дългоочаквания концeрт с лайв група

 

Артистичната Прея излиза на сцената на Sofia Live Club на 23 февруари (петък), за своя дългоочакван концерт с лайв група. Изпълнителката на Монте Мюзик ще представи за първи път в подобен формат най-новата си песен „Убиец на време”, която стана популярна в радио и ТВ ефира веднага, след като излезе в официалния канал на лейбъла.

Прея умее да печели симпатията на феновете по време на своите лайв изпълнения. С впечатляваща визия и забележително сценично присъствие, певицата ще поднесе свежа доза от най-хитовите си песни, сред които „Всички наши места", „Нюанси", "Малките неща" и други. Заедно с Прея на сцената в клуба ще бъдат музикантите Евден Димитров – бас, Божидар Василев – TromBobby – тромбон, Богомил Енчев – барабани и Волен Милчев – вокали, които ще представят една специална музикална комбинация с много синтове, фънки звучене и свежи импровизации.

Билети за концерта могат да бъдат намерени на предварителна продажба в мрежата на Eventim на цена от 10 лв. На място в деня на събитието билетите ще са на цена от 15 лв.