Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

От 10 години насам традицията повелява седмицата на любовта и на толерантността под егидата на Sofia Pride винаги да завършва с шумен, пъстър и бляскав нощен празник...

 

На 09 юни 2018 (събота) с това достойно, но и безкрайно приятно предизвикателство ще се заеме новият лидер на алтернативното забавление у нас VAULT. “PRIDE - In the Name of Love” е официалното парти на Sofia Pride и отново ще надмине очакванията на своите почитатели с перфектна комбинация от хитов саунд, оригинални визуални ефекти и естествено с провокативно шоу, представено от родни и чуждестранни гост-артисти.

 

Стартът на вечерта ще бъде даден от младата надежда на българската DJ сцена Tony Louis, а по-късно неговото място ще заемат познатите вече у нас Sexshooters, които с миксовете си ще ни пренесат директно в клубната атмосфера на космополитен  Лондон. Безспорно обаче вниманието на всички ще бъде привлечено и от новата звезда на drag жанра у нас Pixxel Allien Drag, която с нетърпение очаква първата си официална изява пред широка публика. И още нещо-ритъмът на нощната Extravaganza на Vault ще бъде поддържан до ранни зори от непознати до този момент секси танцьори, които ще разпалят страстите ви до краен предел.

 

Мястото на новата ни среща е вече добре познатия Party Hall на бул.“ Цар Освободител“ 10 (срещу Руската църква).

 

За информация и резервации: 0893 883 773