Приказка за перкусии - Фортисимо  - Билети

BG SF2709 - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Приказката за перкусии на Фортисимо разказват Печенката и Александър Хаджиангелов

Музикалният сезон на Фортисимо Фамилия започва ударно! Детската музикално- образователна програма стартира на 27 септември в 11:30 часа с веселата история за перкусиите.

Ако сте родител на малък музикален изследовател, то тогава сме сигурни, че сте усетили (чули) вроденото влечение на децата към барабаненето. Това първосигнално желание за създаване на шум може да се превърне в истински красива музика. Чуйте музикалните откъси за ударни инструменти, изпълнени от музикантите на Софийската филхармония на 27 септември в зала “България”. Специално участие в концерта “Приказка за перкусии” ще вземе Адриана Николова– Печенката- световен шампион по бийтбокс. Печенката се занимава с музика още от дете и се е посветила изцяло на това изкуство. Тя е дългогодишен посланик на идеята на Фортисимо, а най- новото лице на програмата е Александър Хаджиангелов, когото зрителите познават от театралната сцена на Младежки театър “Николай Бинев”. Музикалните инструменти ще представят музикантите от ударната група на Софийската филхармония Мартина Митева, Йордан Кедиков, Димо Димов, Румяна Михайлова и Стоян Павлов, ученикът в 4ти клас от Националното музикално училище Будин Карастоянов, както и камерна формация от националния филхармоничен хор.

“Обещаваме още един сезон пълен с емоции и музикални знания. От самото начало ще бъде пъстро и забавно!”- споделят организаторите на програмата. Билети за концертите се продават на касата на зала “България” и онлайн в уеб сайта на ивентим.