ПРИЯТЕЛИ? - Билети

Дата на събитието

Детайли за събитиетоГледайте невероятната комедия "Приятели?", едно от най-забавните представления в нашия репертоар, на 16.06.20 и 16.07.20 от 21:00 на ЛЯТНА СЦЕНА ЗАД Театъра!

 

ПРИЯТЕЛИ?

Комедия от Здрава Каменова

Режисьор Николай Кенаров

В ролите:

Валери Вълчев

Константин Соколов

 

Първият, при това успешен, режисьорски опит на актьора Николай Кенаров. Това лято очакваме премиерата и на втория спектакъл, режисиран от Кенаров.

 

„Няма човек, който да не изпитва самота, тя е различна за всеки, всеки е самотен сам за себе си. Най-самотен може да се почувстваш в социалните мрежи, затова те не могат да заменят живия контакт. Трудно е да се излекува самотата, но нашето представление показва, че това не е невъзможно. За да преодолееш самотата, са необходими поне двама, които да намерят пътя един към друг в приятелството”, споделят мислите си за представлението актьорите Валери Вълчев и Константин Соколов.

 

„Приятелството иска свобода и смелост, не илюзорни, а реални. Да можеш да нямаш скрити карти. Да можеш да кажеш всичко в очите. Има един тип смелост, която парадира за смелост, а всъщност когато се стигне до по-дълбоки пластове, тя се оказва точно обратното – страх.”

 

Последвайте ни в  Instagram: https://www.instagram.com/dramatheatrevarna/ .

 

Абонирайте се за нас в YouTube: https://bit.ly/YouTubeДТСтоянБъчваров

 

www.dramavarna.com