ПРИЯТЕЛИ?  - Билети

BG Friends2 - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

„ПРИЯТЕЛИ?”

Гледайте невероятната комедия "Приятели?", едно от най-забавните представления в нашия репертоар, на 04.09.20 от 20:00 на ЛЯТНА СЦЕНА ЗАД Театъра!

ПРИЯТЕЛИ?

Комедия от Здрава Каменова

Режисьор Николай Кенаров

В ролите:

Валери Вълчев

Константин Соколов

Първият, при това успешен, режисьорски опит на актьора Николай Кенаров. Това лято премина супер успешно премиерата и на втория спектакъл, режисиран от Кенаров, озаглавен „Влàдимир”.

„Няма човек, който да не изпитва самота, тя е различна за всеки, всеки е самотен сам за себе си. Най-самотен може да се почувстваш в социалните мрежи, затова те не могат да заменят живия контакт. Трудно е да се излекува самотата, но нашето представление показва, че това не е невъзможно. За да преодолееш самотата, са необходими поне двама, които да намерят пътя един към друг в приятелството”, споделят мислите си за представлението актьорите Валери Вълчев и Константин Соколов.

„Приятелството иска свобода и смелост, не илюзорни, а реални. Да можеш да нямаш скрити карти. Да можеш да кажеш всичко в очите. Има един тип смелост, която парадира за смелост, а всъщност когато се стигне до по-дълбоки пластове, тя се оказва точно обратното – страх.”