BG Priyateli300bezdata - Билети

Приятели?  - Билети

Детайли за събитието

Театрално-музикален продуцентски център Варна

ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР „СТОЯН БЪЧВАРОВ“

100-тен творчески сезон (2020-2021)


ПРИЯТЕЛИ?

По пиесата „ГАРФЪНКЪЛ ТЪРСИ САЙМЪН“, написана в съавторство с режисьора Калин Ангелов.

„ГАРФЪНКЪЛ ТЪРСИ САЙМЪН“ е носител на Националната награда за драматургия "Иван Радоев" и е поместена в книгата на Здрава Каменова „Шест топли пиеси“.

ПРИЯТЕЛИ?

Комедия от Здрава Каменова и Калин Ангелов

Режисьор Николай Кенаров


В ролите:

Валери Вълчев

Константин Соколов

Много, много, много смях! Особено актуална в настоящия момент пиеса, когато социалните мрежи ни събират, но и ни разделят! Гледайте невероятната комедия "Приятели?", едно от най-забавните представления в нашия репертоар, на 24.03.21, сряда, от 19:00 в Градска художествена галерия!

„Няма човек, който да не изпитва самота, тя е различна за всеки, всеки е самотен сам за себе си. Най-самотен може да се почувстваш в социалните мрежи, затова те не могат да заменят живия контакт. Трудно е да се излекува самотата, но нашето представление показва, че това не е невъзможно. За да преодолееш самотата, са необходими поне двама, които да намерят пътя един към друг в приятелството”, споделят мислите си за представлението актьорите Валери Вълчев и Константин Соколов.

„Приятелството иска свобода и смелост, не илюзорни, а реални. Да можеш да нямаш скрити карти. Да можеш да кажеш всичко в очите. Има един тип смелост, която парадира за смелост, а всъщност когато се стигне до по-дълбоки пластове, тя се оказва точно обратното – страх.” – из интервю на Виолета Тончева с режисьора, цялото интервю четете тук: http://bit.ly/ПриятелиИнтервю .

Повече за спектакъла можете да прочетете на сайта на Драматичен театър "Стоян Бъчваров" тук: https://bit.ly/ПриятелиДТСтоянБъчваров

и тук: http://bit.ly/ДаОтгледашПриятел .

Харесайте страницата ни във Facebook: https://www.facebook.com/DramaTheatreVarna/ .

Последвайте ни в Instagram: https://www.instagram.com/dramatheatrevarna/.

Абонирайте се за нас в YouTube: https://bit.ly/YouTubeДТСтоянБъчваров

www.dramavarna.com