BG Proleten300 - Билети

ПРОЛЕТЕН ПРИКАЗЕН БАЛ  - Билети

Детайли за събитието

ПРОЛЕТЕН ПРИКАЗЕН БАЛ – Завръщане в епохата на суинга


30-те години на XX век, „Palomar Ballroom“, бендът на Бени Гудман засвирват по-бавни и лирични парчета тип суийт. Тълпата не реагира по никакъв начин и Гудмън и оркестърът му решават, че това е краят на кариерата им. Решават да завършат с хот ритми, понеже те самите много ги харесват – и тогава публиката избухва...

Нашият бенд е „Михаил Йосифов бенд“, със специалното участие на Ангел Заберски, Велека Цанкова, Джорджия Павлова и Велислав Стоянов

Мястото е Централен военен клуб – Бална зала.

Часът е 20:00ч. на 25 май

Дрескодът е Пайети, Перли и Пера

Имаме удоволствието да ви поканим на първия от поредицата Приказни балове, където ви очаквт няколко часа чисто суинг удоволствие, на дансинга пред сцената, с питие сред приятели, или просто като на концерт с любимата ни музика!

Вземете си билет за първия полет на машината на времето. Часовникът вече е настроен с 90 години назад, за да се срещнем на живо с музиката, изпълнявана от Луис Армстронг, бендовете на Флетчър Хендерсън, Каунт Бейзи, Глен Милър, Дюк Елингтън, Бени Гудмън.

В 19:00ч. Lindy Hop Bulgaria - swing dance school ще проведат блиц уроци за начинаещите и по-неуверените от вас, за да се насладите напълно на вечерта.

За да бъде удоволствието пълно, на ваше разположение ще има приказен бар и професионален екип зад него, който ще задоволи и най-претенциозните ви желания.