Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Съвсем скоро през март ще имаме удоволствието да чуем д-р инж. Адриана Таскова.

Адриана завършва УАСГ със специалност “Строителство на сгради и съоръжения. Продължава образованието си в Южна Корея, където през 2014г. работи над доктурантура под ръководството на проф. Томас Канг от Сеулския Национален Университет, а в началото на 2015 г. работи за корейското проектантско бюро Changminwoo. От 2017г. насам проектира големи частни и обществени строителни обекти, в т.ч. съоръжения от третата метролиния на София.

Адриана е човекът, който създава стартапа 3Drawings, който представя решение чрез Augmented Reality за цялостния строителен процес.

 

По време на PropTech събитието Адриана ще представи кои са дигиталните технологии, които ще формират строителната индустрия, както и пряко свързаните с нея индустрии като: Real Estate Management, Property Management, Facility Management. 

PropTech събитието се организира от Strategy+ Business Lab – официален ексклузивен партньор на България на най-голямата международна PropTech мрежа FUTURE:PropTech, която е със седалище в Лондон.

PropTech е второто от поредица от 6 отворени събития в София с фокус върху дигиталните технологии, които ще преобразят индустриите такива, каквито ги познаваме днес.

Събитието в София е на 20/03 – сряда, от 18:15 до 19:30 ч в Networking Space Co-working, ул. Г.С.Раковски 25.

Участието е със задължителна предварителна регистрация поради ограничения брой места. Регистрация за събитието може да направите на страницата: https://prexcelarate.eu/proptech/