Прожекция на филма ВУДУ РИТЪМ  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Sofia Biting Docs & Alarma Punk Jazz представят:


Кинофестивалът Sofia Biting Docs и Alarma Punk Jazz ви канят на една специална рокендрол прожекция. В съботната вечер на 17 октомври ще представим филма на Марк Литлър (Германия, Slowboat Films), посветен на издателската компания на Ревърънд Бийт-Ман Voodoo Rhythm Records. С участието на Ревърънд Бийт-Ман, Робърт Бътлър, Кинг Кан, The Dead Brothers, The Come N’Go, Zeno Tornado & The Boney Google Brothers, The Monsters и др.


 


Историята на примитивния рокендрол и на легендарния швейцарски блус-траш лейбъл Voodoo Rhythm Records, разказанa от създателите на тази сцена в Европа и отвъд океана. Среща лице в лице със самия Преподобен Бийт Целер, когото имахме честта да гледаме в София миналата година, както и с „погребалния психо-славянски оркестър” с арменски, швейцарски и новозеландски корени The Dead Brothers (любимци на Том Уейтс), с краля на индийския рокендрол Кинг Кан и с много знайни и незнайни субкултурни и нишови ъндърграунд герои на дяволската музика от нови и най-нови времена.


 


Филмът ще бъде представен от Теа Сожа (Швейцария), дясната ръка на Ревърънд Бийт-Ман във Voodoo Rhythm Records, и Джереми Малис a.k.a. King Automatic (Франция), който има концерт в *Mixtape 5*, B-Side предната вечер (16 октомври), а тук ще изсвири акустично три от новите си песни след прожекцията. С медийното партньорство на Go Citizen!


 


Ще има и щанд с продукцията на Voodoo Rhythm Records на народни цени.


„В примитивния рокендрол всичко е невероятно просто – не е като някаква цветиста музика с много акорди. Примитивните рокендрол банди могат да свирят на един акорд и за да правиш примитивен рокендрол ти трябва една-единствена струна” – Reverend Beat-Man


 


ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ:


https://www.facebook.com/alarmafest


http://www.pozorcompany.com/welcome.html


http://bg.sofiabitingdocs.com/welcome.html


http://bnr.bg  


http://binar.bg/player/punk-jazz


https://vimeo.com/ondemand/voodoorhythm


https://www.youtube.com/watch?v=tblLAuo0iT4