Първата Жена - Петя Кюпова  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Комеди Клуб София Представя:

Първата Жена - Стендъп Комеди Спешъл на Петя Кюпова

Интересно е да си жена, но животът е невероятен, когато си ПЪРВАТА жена професионален стендъп комедиант в България.
Гледайте Резидента на Комеди Клуб София - Петя Кюпова с първия си спешъл в Зала 1 НДК.

Какво е да си първата жена, професионален стендъп комедиант в България? Какво е да напуснеш Пловдив и да дойдеш в София, само за да преследваш мечтата си да бъдеш първата жена, професионален стендъп комедиант. Какво е да доказваш на сцената ден след ден, че именно жените са силният пол?

Гледайте на 8ми Март Петя Кюпова в Шоуто Първата Жена.

🔴 8 Март 2020
🔴 20:00 часа
🔴 Зала 1 НДК
🔴 Билети: Мрежата на Евентим в цялата страна

Петя Кюпова започва кариерата си на стендъп комедиант през май 2016та, когато решава да дойде до София само за да се пробва на Open Mic шоуто за аматьори в Комеди Клуб София. Тя печели аматьорското шоу още при първата си поява в разгорещена битка с 12 други участници - всичките мъже. Иван Кирков моментално забелязва талнта ѝ и я кани да се присъедини към ускорената програма за подготовка на комедианти на Комеди Клуб София. Петя казва "да" без много да му мисли и започва да пътува от Пловдив до София всяка седмица само за да участва в програмата. По-малко от година по-късно, Петя Кюпова подписва с Комеди Клуб София и се превръща в Първата Жена, Професионален стендъп комедиант в България. През 2019та тя стана и в Първата Жена Резидент на Комеди Клуб София, а на 8ми март 2020 ще бъде и Първата Жена, стендъп комедиант, която сама ще напълни Зала 1 НДК с невероятното си чувство за хумор.

В края на 2019та, Петя Кюпова бе и в първата жена спечелила наградата Комедиант На Годината 2019 на Комеди Клуб София и Комеди БГ, споделено с резидента на Комеди Клуба Николаос Цитиридис.

Комеди Клуб София с гордост ви представя едно невероятно шоу на един от най-добрите стендъп комедианти в страната - Петя Кюпова.