Ъпсурт Live Band & Cee-Roo  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Клуб *MIXTAPE 5* представя:


ЪпсурТ Live Band & Cee-Roo | A-Side *MIXTAPE 5*| 24.03.2017


 ЪпсурТ Live Band и грууви продуцентът Cee-Roo на сцената на A-Side!


С традиционен рап и футуристичен фънки-хип-хоп лайв проект посрещаме пролетта в *MIXTAPE 5* на 24 март!


 В началото на пролетта в клуб *MIXTAPE 5* ще се носи свеж полъх на истински хип-хоп, груув, фънк и соул, които ще разцъфнат с помощта на вашите танци до сутринта.


Запазете датата 24 март отсега, защото сме приготвили една нетрадиционна колаборация, забъркана от хип-хоп фънки тесто. Освен на емблематичните Ъпсурт Live Band, които ще ни разтърсят от култов БГ рап, ще можем да се насладим и на новия лайв проект от набиращия скорост музикален продуцент Cee-Roo.


27-годишният мулти-талант Cee-Roo вдъхва живот на класически парчета по собствен оригинален начин, запазвайки характерния им ретро елемент. Той пръв се качва на сцената на *Mixtape 5* с чисто новия си лайв проект със саксофонист и барабанист. Непретенциозен микс от професионализъм, креативност, фантазия и хумор. Музикалната вселена, която Cee-Roo гради е с основа от 5-те му издадени албума (Beatz’N Rhymes), надградени с ремикси от различни артисти и музикални жанрове, семплирани в характерния му оригинален почерк. Издаденият през 2012 “Memories”, в който швейцарецът отдава почит на 12 музикални икони, станали жертва на убийство, е разпродаден само за 2 дни, спечелил позитивната критика и вниманието на големите лейбъли.


След 1-годишна пауза, Cee-Roo се завръща с нов албум – River, вдъхновен от природата, и с ново лайв шоу. Барабанист и саксофонист се нареждат до грууви музикалния талант на 24 март, когато *Mixtape 5* ще бъде завладян от новата вълна в фънки-хип-хопа!


ЪпсурТ Live Band а.к.а. любимият рап формат на поне няколко поколения отново ще ни  разбие от култови хип-хоп химни, които все още си пеем поне от петък вечер до неделя сутрин.


На 24 март няма да пеят за птичките и пчеличките, а най-вероятно за *********.  ЪпсурТ Live Band отново е сформирана от Филип Александров (кийборд), Васил Русев (бас), Михаил Йосифов (китара) и Марин Сладкаров (барабани).


За да завършат този чудат музикален старт на  пролетта, заедно с ЪпсурТ ще се появят и цветните Балет "Нова".


DJ CASS както винаги ще завърши вечерта с нейния хип-хоп сет, който ще продължи до малките часове на 25 март.


Билетите са вече в продажба и тъй като нерядко десетки фенове остават разочаровани пред вратата на клуб *Mixtape 5* в деня на събитието, съветваме за ранното им закупуване!


Следете събитието на:


Билети предварителна продажба: 15 лв. в мрежата на Eventim.bg


*Препоръчва се предварителното им закупуване, заради ограничения брой. 


Цена на билетите на вход: 20 лв. (При останала наличност)


**Политика за достъп на непълнолетни тук: http://on.fb.me/YDzVEe*MIXTAPE 5* Facebook: https://www.facebook.com/mixtape5/


*MIXTAPE 5* YouTube: https://goo.gl/0y3sBi


*MIXTAPE 5* Instagram: https://www.instagram.com/clubmixtape5/