Ъпсурт Live Band + Миленита Live Band  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Клуб *MIXTAPE 5* представя:


Миленита Live Band & ЪпсурТ Live Band | A-Side *MIXTAPE 5*| 23.12.2016


 


Ъпсурт  и Миленита Live Bands се срещат предколедно на сцената на *Mixtape 5*!Дебютната среща на любимците на българската публика Ъпсурт и Миленита ще се случи на 23 декември в A-Side на *Mixtape 5*В навечерието на коледните празници в клуб *Mixtape5* ще се случи една особена Коледна приказка с главното участие на Дядо Коледа, Снежанка, джуджетата и компания. В главните роли – ЪпсурТ, Миленита, Мария Драгнева, балет „НОВА“ и DJ CASS. На 23 декември клуб *MIXTAPE 5* дебютно посреща заедно джази-фънки вълшебницата и рап любимците на България за тази уникална колаборация, която ще бъде музикално завършена от двете живи банди на артистите.


ЪпсурТ Live Band е един от концертите, превърнали се в традиция за клуба.
На 23 декември те няма да изпеят нищо за Santa Claus, нито пък за традиционния коледен призив за световен мир, а ти готов ли сте за техния хип-хоп еликсир? Тогава традиционно до ЪпсурТ се нареждат Филип Александров (кийборд), Васил Русев (бас), Михаил Йосифов (китара) и Марин Сладкаров (барабани), за да забъркат един истински жив рап експлозий.  


Този път и носещата дъх на лято Мииленита ще се появи да възпее черните котараци, Мария и още няколко „типично коледни“ сюжета в компанията на нейната лайв банда.


За да завършат този чудат музикален старт на  коледните празници на сцената, заедно с ЪпсурТ ще се появят и приказните Мария Драгнева и Балет "Нова".DJ CASS както винаги ще завърши вечерта с нейния размръзяващ хип-хоп сет, който ще продължи до малките часове на 24 декември.


Билетите са вече в продажба и тъй като нерядко десетки фенове остават разочаровани пред вратата на клуб *Mixtape 5* в деня на събитието, съветваме за ранното им закупуване!


Следете събитието на:


Билети предварителна продажба: 15 лв. в мрежата на Eventim.bg, вкл. print@home:


*Препоръчва се предварителното им закупуване, заради ограничения брой. 


Цена на билетите на вход: 20 лв. (При останала наличност)


**Политика за достъп на непълнолетни тук: http://on.fb.me/YDzVEe*MIXTAPE 5* Facebook: https://www.facebook.com/mixtape5/


*MIXTAPE 5* YouTube: https://goo.gl/0y3sBi


*MIXTAPE 5* Instagram: https://www.instagram.com/clubmixtape5/