BG Pyogenesis - Билети

PYOGENESIS

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ ЗА КОНЦЕРТА НА PYOGENESIS И VELIAN

Концертът е този петък, 2 декември!След емоционалното участие на SOFIA METAL FEST, най-после ще посрещнем и така дългоочаквания клубен сет на PYOGENESIS. Ще чуем нова музика от Velian и ще посрещнем за първи път у нас Eric Hutchence! Това накратко са част от нещата, които очакваме в последното за тази година официално събитие на BGTSC. 


Програмата този петък, 2-ри декември, в клуб „Mixtape 5“ ще е:


18:30 часа – отварят вратите за публика; 

19:10 часа – DJ Eric Hutchence

20:00 часа - VELIAN 

21:20 часа - PYOGENESIS


Концертът е ексклузивен и ще представи най-доброто от участниците в тази вечер.


От BGTSC декларират желанието за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на феновете условия за комфорт и сигурност. 


Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в клуба.


Не пропускайте последното ни за тази година събитие!


Билети се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната версия на билетите не е необходимо да бъде отпечатана. Билетите може да бъдат сканирани директно от телефон.


Цената им в момента е 30 лева, а в деня на събитието и на входа на клуба ще е 35 лв.! 


Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител. 

Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба или на gigs@mixtape5.com


ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период! 


BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!


PYOGENESIS: https://www.youtube.com/watch?v=b-vaXUHGS7c

VELIAN: https://www.youtube.com/watch?v=PkyDwEfwuV8