BG Racerock - Билети

Race for the Cure: ROCK

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Race for the Cure: Rock събира бг музиканти в подкрепа на женското здраве

Jeremy? и Odd Crew са сред артистите, които застават зад каузата за повече безплатни профилактични прегледи за рак на гърда на 29 септември в Борисовата градина

Плеяда от емблематични за родната музикална сцена банди ще изгрее на Race for the Cure: Rock – благотворителен концерт за събиране на средства за безплатни профилактични прегледи за рак на гърда в страната.

Датата е 29 септември, мястото на срещата е Арена София, Столичен колодрум, Борисова градина. Начален час 18:00 часа. Вратите отварят в 17:00 часа.

Експлозивното шоу на Odd Crew, Jeremy?, OVERHOOK, Them Voices и People of Maha ще зареди с добра енергия публиката часове преди старта на българското издание на Race for the Cure – най-голямото благотворително спортно събитие в подкрепа на женското здраве в Европа. Празникът на живота, комбиниращ 5 км бягане и 2 км ходене, ще се случи за пета поредна година в Южен парк. Датата е 1 октомври, началото на Световния месец за борба с рак на гърдата.

В България ежегодно над 4000 жени, които са нечии майки, сестри, дъщери започват най-тежката борба – да запазят живота си. В тази битка са включени и техните семейства, които по всевъзможни начини ги подкрепят в процеса на лечение и прогонват страха от връщане на рака.

Присъединете се и вие към каузата за повече безплатни профилактични прегледи за рак на гърда в страната, като си подарите разтърсващо рок преживяване с Race for the Cure: Rock на 29 септември, Арена София, Колодрум, Борисова градина. Начало 18:00 часа.