Разделям двойки по домовете

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Хитовият спектакъл на Младежки театър „Николай Бинев“ „Разделям двойки по домовете“ се завръща в красивата Варна. Не пропускайте отново да се забавлявате и да се смеете с глас, заедно с любимите си актьори – Михаил Билалов, Искра Донова и Николай Луканов. „Разделям двойки по домовете“ ще се играе на 7-и юли от 21:00 в. на сцената на Летен театър – Варна!

 

„Ерик Бихте ли наели друг човек да сложи край на връзката ви от Ваше име? Ерик Ванс (Михаил Билалов) работи именно това.

 

Ерик (Михаил Билалов) има интересна професия в спектакъла „Разделям двойки по домовете“. Той професионално се занимава с това да се разделя с нежните половинки на други мъже, които не се осмеляват да го направят сами.

 

Всичко изглежда просто работа, до момента, когато позвънявайки на поредната врата, пред него се изправя бившата му жена Гаел (Искра Донова).

 

Сегашният ѝ годеник Иполит (Николай Луканов) също става част от заплетената ситуация, опитвайки се да намери отговор за себе си, какво желае най-силно в момента.

 

С много хумор, смях, безброй комични обрати и доза мистерия спектакълът ви потапя в атмосферата на ежедневни проблеми и чувства, от които персонажите се опитват да избягат и Ви гарантира едно истинско забавление.“