girls - Билети

RENESANZ presents: GIRLS LOVE TECHNO

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

“Пиротска 5” е новото име на ивент локация, добре позната през годините като “Music Jam”, а в по-далечното минало и като легендарния клуб “Black Box”.

Мястото с капацитет 1500 човека е след пълно обновление, с разтърсваща Adamson саунд система, огромна лед стена, солидно осветление и широки тераси, а фактът, че е бивше кино означава висок таван и простор, даващи истински “big room rave vibe”.

Girls Love Techno е парти концепция, създадена от Nusha с идеята за вечери, изцяло доминирани от нежни, но безкомпромисни дами. За българския дебют на бранда, освен Nusha, лайнъпът включва бразилката Fernanda Martins, Xenia от Украйна и Vanessa Sukowski от Германия.

Nusha е повече от добре позната на родната публика. Енергията и преживяването по време на нейните сетове кара хората да се връщат всеки път за още и още. Последните години характерният й заряд успява да я отведе до сцените на едни от най-големите фестивали в света. Този път тя за първи път у нас ще представи личната си концепция “Girls Love Techno”.

Fernanda Martins също не е ново име за българската сцена. Тя усвоява до съвършенство миксинга още в далечните “винилови” години и е представител на класическата бразилска хард техно школа. Най-висок клас диджейски умения и “proper” техно вайб е това, което може да очаквате от нея.

Xenia идва за първи път, но със сигурност не и за последен. Последните месеци звученето й еволюира в енергичен микс от техно, ейсид и олд скул рейв, и всичко това поднесено с невинна усмивка . Нейният лейбъл Numen има редовно присъствие в чартовете на Beatport и е отлично отражение на музикалната й метаморфоза.


ВИП билета включва:

* VIP terrace

* VIP bar

* VIP toilet