BG Retro - Билети

Retro Party  - Билети

Детайли за събитието

Прешъс Уилсън със специално Ретро парти в София заедно с DJ DIMI и специалното участие на EXPOSE

Звездата от 70-те години Прешъс Уилсън се завръща в София за голямото Ретро парти с музика от 70-те, 80-те и 90-те години в софийския клуб „Ялта“ на 17 ноември.

Солистката на група „Иръпшън“ ще изпълни на живо някои от най-големите си хитове на специална сцена. Сред тях ще бъде и хит номер 1 ,,One way ticket“. Песента, която я изстреля през 70-те години по върховете на световните класации.

,,One way ticket“е парчето, което превърна кариерата ми в международна“, признава Уилсън. Песента е записана с група „Иръпшън“ през 1974 г. И се превръща в световен хит.

В сет листа й са още заглавната песен от филма на Майкъл Дъглас „The Jewel of the Nile“, която написана от екипа, създал хита на Тина Търнър “We don't need another hero” и още един голям хит “I can’t stand the rain”, която стига до върховете на чартовете в Америка преди 4 десетилетия.

Прешъс Уилсън ще пристигне в България със своя екип и обещава специална изненада за партито в София.

DJ Дими се завръща в клуб „Ялта“ за „Ретро парти“. Той е подготвил сетове с най-големите хитове на три десетилетия, а специалното участие на Цвети и Светльо от EXPOSE ще ни пренесе изцяло в атмосферата на ретро музиката.

Билетите са в продажба.

Организатор на събитието: ЮПИ Ивентс