RICHARD CLAYDERMAN  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

КЛАЙДЕРМАН С КОНЦЕРТ ВЪВ ВАРНА


5.12.2015


Ричард Клайдерман, който накара Варна да се влюби в неговия елегантен стил на изпълнение и на искрено общуване с публиката с два изключително успешни концерта през 2010 и 2011 г., се завръща при меломаните в морския град с нов голям концерт.


Гостуването във Варна на най-популярния пианист на планетата е по покана на агенция Елит Мюзик и ще бъде едно от първите в обновената зала Конгресна на Двореца на културата и спорта. Клайдерман ще излезе на сцената с оркестъра на Класик ФМ.


Рицарят на романтичното пиано ще дойде в България след една много наситена концертна година, в която е изнесъл 73 концерта на сцени в Европа, Азия, Африка и Америка.


 


Ричард Клайдерман, музикантът, който промени отношението на съвременния свят към пианото със своя New Romantic стил, съчетава в репертоара си класика и поп стандарти със своите оригинали, като изстрелялата го в звездна орбита „Балада за Аделин“. Той има огромен брой продадени албуми – над 90 милиона, сред които невероятните 267 златни и 70 платинени диска.


Във Варна Клайдерман ще представи не само своите вечно зелени хитови композиции, но и нова програма, в която ще има специална изненада за варненската публика. Той ще изпълни за пръв път в морския град и композиции от своя последен албум Romantique.


Билетите за концерта на Клайдерман са от 30 до 80 лв. и се продават на касите на ДКС, Летен театър Варна, Пикадили Център и Младост, бензиностанции OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Orange Center,  както и онлайн на eventim.bg.  


ПРОМОЦИЯ!  Само от 3. до 10.11. Купете 2 или повече VIP билета от 80 лв. и ще получите ПОДАРЪК - последния АЛБУМ на Клайдерман „Romantique“.


 


За да получите Вашия подарък, първо закупете билетите от Eventim, а след това се обадете на тел. на Елит Мюзик 0888 322 398. Подаръците ще получите на касата на Двореца на културата и спорта.