Richard Clayderman  - Билети

BGN claydermanevent2 - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Отваряме допълнителни 100 места за Клайдерман във Варна близо до сцената!


Само в Петък, 23.11., на промо цени от 50 лв.! Побързайте, акцията започва в 10:00 и завършва точно в 24:00!


 


КЛАЙДЕРМАН ПРАЗНУВА 40 ГОДИНИ НА СЦЕНАТА ВЪВ ВАРНА


 


На 1 декември морската столица става част от Световното турне на Принца на романтичното пиано. Една от най-обичаните в България мега звезди – Ричард Клайдерман, включи Варна в световен тур, който в рамките на две последователни години преминава през Европа, Азия и Америка и отбелязва 40 години бляскава сценична дейност. В чест на юбилея легендарният французин издаде и двоен диск с 40 от най-популярните си композиции.


 


На първи декември в Двореца на културата и спорта Принцът на романтичното пиано ще дойде с най-доброто от най-добрите си програми – тоталните хитове, които докосват сърцата на публиката по цял свят по неповторимо нежния начин, който е единствено негова запазена марка.


 


Ричард Клайдерман е един от съвременните музиканти, които промениха отношението към пианото със своя New Romantic стил. Той се събужда известен преди 40 години след изпълнението на „Балада за Аделин” и благодарение на своя талант, трудолюбие и творчески идеи успява десетилетия наред да се задържи на върха като най-популярния пианист на планетата. До момента има над 90 милиона продадени албума, сред които невероятните 267 златни и 70 платинени диска.


 


Виртуоз на белите и черни клавиши, Ричард Клайдерман умее с финес да окуражава публиката да мечтае и я води из един бленуван свят на любов и красота, срещите с който правят всеки човек поне малко по-добър.


 


Фин, деликатен, артистичен и с искрящо чувство за хумор Ричард Клайдерман подготвя за всяко свое гостуване в България музикален комплимент към почитателите си тук. В последното му гостуване публиката остана запленена от неговата интерпретация на "Хубава си, моя горо".