пирин - Билети

Рипни сърце с участието на АНСАМБЪЛ ПИРИН

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Ансамбъл Пирин представя най-новия си впечатляващ концерт-спектакъл за първи път в Пловдив на 23 април(неделя) в комплекс СИЛА от 19:00ч.

Насладете се на един завладяващ сетивата концерт с майсторските изпълнения на ансамбъл "Пирин" - Благоевград. Уникална феерия от танцови, музикални и хорови изпълнения ще ви потопят в магията на българския фолклор, докосвайки душата и сърцето ви.

Професионален фолклорен ансамбъл "Пирин" е един от трите най-големи, най-известни и най-атрактивни в България, като със своите изпълнения е прославил родината ни по целия свят, изправяйки на крака публиката в не една и две сцени.

За времето от своето съществуване ансамбъл ”Пирин” е изнесъл над 10000 концерта пред повече от 7 милиона зрители у нас и в над 60 страни по всички континенти на света на най-престижните световни сцени като: „Карнеги хол” – Ню Йорк, Кенеди център” – Вашингтон, "Оркестра хол" – Чикаго, Денвър, Сан Франциско, Лос Анджелис, Сан Диего, Лас Вегас, Ню Орлеан, Флорида (САЩ); театър "Кралица Елизабет" – Торонто, Монреал (Канада); Токио и Осака (Япония); зала „Чайковски”, зала „Русия” и Дома на конгреса в Москва, Санкт Петербург (Русия); Киев, Одеса (Украйна); в Южна и Централна Америка; Буенос Айрес (Аржентина) и мн.други.

В концерта участие ще вземат и един от най-талантливите родопски гайдари Веселин Козарев и негови колеги гайдари, както и певицата Виктория Ангелова, които ще поднесат на публиката емблематични родопски изпълнения.

На 23 април в зала „Сила“ в Пловдив ви очаква едно незабравимо преживяване!

Посочените цени са промоционални и важат до изчерпване на определените количества. При отмяна на събитието, стойността на закупените билети се възстановява на 100%, а при отлагането му за друга дата закупените билети важат за новата дата.