Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ЗДРАВЕЙ!

Какво е РИТРИЙТ?

Събитие, където ще те откъснем от ежедневието ти, от проблемите ти, от средата ти! Приказно място където да подобриш себе си!

Където всичко, което си – НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!

Важно е какъв човек ще бъдеш след това!

Някои от лекторите ще намериш в текста долу. С други ще се запознаеш лично на мястоДокосни се до хората, от които ние се учим! Поканили сме наши учители България и чужбина.

Защо го нарекохме ритрийт ” Вдигни качеството си на живот”?

Защото това ще е резултатът!

Ще надминеш най-добрата версия на себе си!

 

Как? Със следното:

Ще заредим тялото ти с кислород и енергия

Ще се научим да дишаме. Ще тренираме по методики вписани в рекордите на Гинес. Ще отворим гръдния кош, ще разгърнем алвеолите в дробовете. Ще превърнем правилното дишане в навик! Никога повече няма да се задъхаме! Ще забравим за астма и пристъпи! Ще се научим да регенерираме тялото. Ще подобрим паметта. Случва ли ти се да казваш: “Ох забравих….”. Да нали? Никога повече няма да е в твоя речник! Ще бъдеш продуктивен човек до мозъка на костите си! Ще имаш 100% концентрация! Ще бъдеш тук и сега! Ще бъдеш машина!

Ще върнем младостта! И ще те научим как да я запазиш!

Всеки ден ще имаме тренировка по Фейсбилдинг! Учителката ми Юлия Сайфулина ( от Академия Красотый Сайфулиной Юлии – Москва) ще те научи как да се грижиш за кожата си! Как да разчиташ лампичките по нея. Какво значи пъпката на брадата, а тези малките бели точици на челото…. Всяко нещо е следствие на вътрешното ни състояние. Кожата е нашето огледало, на това, което се случва вътре в нас! Не е проблем отпуснатия контур. Истинския проблем е разпада на колаген. Здрав колаген = здраво тяло! Ще се научим какво и как влияе на красотата ни! Ще знаем как ДА Я ЗАДЪРЖИМ! Вечно млада кожа! Перфектна! Красива ! Сияйна! Стегнат контур! Вдигнати клепачи! Изразителни очи! Перфектна!

Корекция на гръбначни изкривявания

Всеки ден ще имаме тренировка по изправителна гимнaстика, базирана на Functional Patterns. Ще изправим тялото, ще забравим за болката в гърба, кръста, раменете, врата, коленете…. ще снижим напрежението в ставите. Ще променим навика на тялото и неговите позиции. Ще се движим свободно и с лекота. Ежедневието ни никога повече няма да ни смачка. Сецване, дюстабания, скольоза, кефоза, врат издаден напред, проблеми, които се коригират с правилните упражнения.

Ще разгадаеш себе си

Ръка за ръка ще преминем през методика на дишане, която ни връща назад или ни изстрелва напред. Ще видим минало. Заключени в мускулите спомени, които са ни хванали в примката си и ни задушават. Ще намерим спирачките, които сами си слагаме и ще ги премахнем!

Ще заличим разширените вени

Чрез различни методики ще стимулираме подобряването на еластичността в кръвоносните и лимфните съдове. Ще изтрием капиляри, ще свием вени. Ще заздравим сърцето. Ще заздравим СЕБЕ СИ!

Ще премахнем блокажите в тялото

Изкривяванията са поради атрофия на един мускул и пренатягане на друг. Всеки ден ще имаме масажни практики и разтягания. Ще се научим как да отключваме задържаната емоция в мускула. Как да премахнем схващания и блокажи. “Ох плексита ми” е пренатегнат мускул. Свитите рамене напред, бръчките по лицето… не ти ли писна! Време е да отпуснеш!

Ще вдигнем самооценката ти 

Ще си поговорим как да не страдаме от проблемите и лошите взаимоотношения  в семейството, работата и обществото.  Един от водещите психолози в България ще ни сподели как да обичаме себе си! Как да оценяваме себе си независимо от отношенията на хората към теб. Ще се запознаем с методи за сваляне на стреса! Ще повишим личната себестойност, самоувереност, спокойствие, чувство за удовлетвореност и успех. Как да се фокусираме върху щастието в живота! Това, което сме, това привличаме! С Юли Тонкин ще си поговорим как нещата са в твои ръце! Защо трябва да продължиш, когато си зациклил. И ако си успял, то трябва ли да продължаваш? Как да преодоляваме страховете си и как да приемаме предизвикателствата.

Ще победим най-големия си враг

Себе си! Ще преборим най-големите си спирачки! Ще надвикаме най-големия си страх и ще го прогоним завинаги!

Ще променим хранителните си навици

Пълна промяна на хранителните навици! Без захар, брашно, бяла сол, млечни продукти! Храната ни ще бъде само от домашни ферми! Без консерванти! Без подобрители! Откъсната същия ден! Месото ще бъде само домашно! Ще закусваш сред рози на поляната. Ще вечеряш под звездите! Ще усетиш чистия вкус! Ще ядеш качествена храна! Ще определим какъв метаболитен тип си ( протеинов, въглехидратен, смесен). Ще те научим как да ядеш така, че винаги да имаш енергия! Спри да мислиш на каква диета ще си другия месец! Научи се веднъж за ЦЯЛ ЖИВОТ! Бъди 100% енергичен. Нека всеки да те пита – “На какво си? Искам от твоето!”

Ще вдигнем физическата си издръжливост

Ще имаме тренировки по SEMMA + методики на Wim Hof! Изправителна гимнастика на spinning колело заедно с методики на дишане! Ще свалим излишните сантиметри и ще ги оставим там завинаги! За 14 дни се свалят до 10см. от обиколките, а за 20 дни 16 см. Стигат ли ти?

Ще те регенерираме

Ще се изкъпеш ( ще се накиснеш ) в единствения извор в света с минус 450 заряд. Тялото ти работи на минус 70. При тези стойности се лекува рак и много други заболявания директно през кожата. Ще се подмладим с години, за часове!

Ще премахнем вредните химикали от живота ти

Ще ни научи доктор дерматолог, завършил и работещ във Франция.  Ще направим сами измивни продукти за лицето и тялото си. Сами ще си направим крема на Клеопатра!

Как ще разбереш, че сме успели?

Първия ден ще проверим каква е метаболитната ти възраст. Тя определя как работят тъкани и органи. И се извършва от медицински апарат. Можеш да си на 20г., но сърцето ти да е като на 50г. И обратното! На последния ден ще го повторим! Целта ни е да те подмладим между 10 и 20 г. за 9 дни! Така ще измерим УСПЕХА и ще разбереш, че всеки един ден е от значение!

Научи се как да се грижиш за себе си

Ще се запознаем с древните лечебните методи. Ще си наберем билки от планината. Ще си вземем късче знание, рецепта, масаж списък или бурканче от всяка една лекция! От всеки един час ние ще отнесем частица със себе си! Всичко е изцяло практично! Забрави за учебници, за хиляди сложни думи и неразбрани обучения! Тук ще говорим на един език! Ще правим всичко рамо до рамо. Ръка за ръка! Ще преминем през всяка една точица в теб!

Ща те разглобим.

Ще те подредим.

И ще те изградим отново ПРАВИЛНО!

И най-важното – ще те научим как сам да останеш така!

 

Запази си място!

ДЕЙСТВАЙ!