RIVERSIDE - Билети

RIVERSIDE

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

КОНЦЕРТЪТ НА RIVERSIDE Е ТАЗИ СРЯДА!

Поредният прекрасен концерт ще е на 27 септември в Джой Стейшън!


Концертът на RIVERSIDE, ще се състои тази сряда на 27 септември в столичния клуб Джой Стейшън (Joy Station) при следната програма:

19:00 – ще отворят вратите за публика

20:00 – RIVERSIDE

22:00 – Вероятен край на концерта

Гостуването на RIVERSIDE у нас е част от турнето, на което групата представя новият си страхотен албум озаглавен „ ID.Entity“!

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Катерене, качване или скачане от сцената е абсолютно забранено! Нарушителите ще бъдат извеждани от клуба без право на възстановяване на парите за билета! 

Не случайно групата е хит в Европа. Дайте си шанс и ги чуйте!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а може да бъде сканирана директно от телефон. В момента билетите са по 47 лева. В деня на концерта и на място в клуба ще са 55 лева. Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител и с попълнена декларация.

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период! BGTSC е член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България! Предстои обявяването на допълнителна информация!

Популярни видеа на групата: - The Depth Of Self-Delusion (LYRIC VIDEO) https://www.youtube.com/watch?v=QuIflRajVvw&ab_channel=InsideOutMusicTV

- Friend or Foe?:

https://www.youtube.com/watch?v=EWQQFjyHtro&ab_channel=InsideOutMusicTV

-Discard Your Fear (Lyric Video): https://www.youtube.com/watch?v=Vc4MSBVLF2c&ab_channel=InsideOutMusicTV