Рок група - AFFECT - Билети

Рок група - AFFECT - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Клуб Joy Station

 

има удоволствието да представи

 

Rock’n’Roll  meets Classical

 

Група Affect

 

със специални гости 

 

Courtney Mills (USA)  и Christian Chiapperini (IT)

 

 

 

Датата: 21.02.2020 г.

Мястото: Joy Station

Начало на концерта: 21:00 ч.

Билетите ще бъдат на две ценови категории:

1) VIP Зона (пред сцената) ограничени до 200 билета – 35лв

2) Regular - 25лв

 

Концерт от световна класа!

 

Сезона на клуб Joy Station започва с уникалното събитие Rock’n’Roll meets Classical под звуците на рок група Affect със специалното участие на оперната певица Courtney Mills (САЩ) – сопрано и Christian Chiapperini (IT) - баритон.

 

Идеята за този концерт се заражда от една случайна среща между музиканти,  които макар и да са родени на различни точки от света намерили общ език в нотите и думите на любимите си песни. Родени да пеят и родени да свирят, симбиозата между оперните гласове на Кортни и Кристиян с лекота се вплитат в звуците на рок музикантите от Affect, тласкайки музиката и възприятията към нови върхове.

 

Публиката ще има удоволствието на се наслади на много от любимите им песни  на Beatles, Rolling Stones, и TheMoody Blues, както и специално селекционираните „My Heart will go on,” “Can’t Stop Falling in Love,” и „My Way.” Между бляскавите хитове на оперния дует можем да чуем интерпретации на Andrea Bocelli & Celine Dion и Eros Ramazzotti & Tina Turner.   

 

Очаква ни една незабравима вечер с група Affect в компанията на Courtney Mills и Christian Chiapperini

 

Билети могат ще могат да се закупят в мрежата на Eventim, на касите на магазини Фантастико, и на място в клуб Joy Station.