Рок група - AFFECT  - Билети

BGR Affect - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Клуб Joy Station


 


има удоволствието да представи


 


Rock’n’Roll  meets Classical


 


Група Affect


 


със специални гости 


 


Courtney Mills (USA)  и Christian Chiapperini (IT)


 


 


 


Датата: 21.02.2020 г.


Мястото: Joy Station


Начало на концерта: 21:00 ч.


Билетите ще бъдат на две ценови категории:


1) VIP Зона (пред сцената) ограничени до 200 билета – 35лв


2) Regular - 25лв


 


Концерт от световна класа!


 


Сезона на клуб Joy Station започва с уникалното събитие Rock’n’Roll meets Classical под звуците на рок група Affect със специалното участие на оперната певица Courtney Mills (САЩ) – сопрано и Christian Chiapperini (IT) - баритон.


 


Идеята за този концерт се заражда от една случайна среща между музиканти,  които макар и да са родени на различни точки от света намерили общ език в нотите и думите на любимите си песни. Родени да пеят и родени да свирят, симбиозата между оперните гласове на Кортни и Кристиян с лекота се вплитат в звуците на рок музикантите от Affect, тласкайки музиката и възприятията към нови върхове.


 


Публиката ще има удоволствието на се наслади на много от любимите им песни  на Beatles, Rolling Stones, и TheMoody Blues, както и специално селекционираните „My Heart will go on,” “Can’t Stop Falling in Love,” и „My Way.” Между бляскавите хитове на оперния дует можем да чуем интерпретации на Andrea Bocelli & Celine Dion и Eros Ramazzotti & Tina Turner.   


 


Очаква ни една незабравима вечер с група Affect в компанията на Courtney Mills и Christian Chiapperini


 


Билети могат ще могат да се закупят в мрежата на Eventim, на касите на магазини Фантастико, и на място в клуб Joy Station.