Ronnie Romero & Eridan - Билети

BG Ronnie200 - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

RONNIE ROMERO И ERIDAN С ПЪРВИ КОНЦЕРТ НА СОФИЙСКА СЦЕНА

 

 

Ronnie Romero /Rainbow, Lords of Black, CoreLeoni) - eдин от най-електризиращите и разпознаваеми гласове на световната рок сцена отново се завръща в България, този път за концерт в София! След изключителния успех на първото му гостуване у нас /Montana - Festival "Art is..."/, Romero и родната рок банда Eridan са повече от нетърпеливи да се срещнат отново с емоционалната българска публика. Събитието ще се случи в единствения подходящ за този случай софийски клуб: Joy Station.

 

Музикалната кариера на Ronnie Romero стартира, когато той е едва на 5 годишна възраст, постъпвайки в Gospel Choir. Семейството му е силно свързано с музиката. Световната си популярност Romero получава след личната покана от Ritchie Blackmore да стане част от една от най-успешните рок групи на всички времена – Rainbow .

 

Eridan в последните няколко години не спряха да изненадват в положителен смисъл рок обществото не само в България, но и по света. Ronnie Romero е поредното световно име, с което талантливите ни музиканти се сработиха по един впечатляващ от професионална гледна точка начин.

 

Каквото и да се каже, е повече от ясно, че предстоящият концерт ще разтърси и ще се запомни!

 

Датата е 23 февруари.

Мястото: София, клуб Joy Station