ROTTING CHRIST - Билети

ROTTING CHRIST

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

КОНЦЕРТЪТ НА ROTTING CHRIST ЩЕ Е НА 6 МАРТ!

Преди минути получихме следното изявление от фронтмена на групата: “Скъпи български братя и сестри, Аз съм Сакис и с голяма болка трябва да Ви съобщя от името на ROTTING CHRIST, че неочакваното ми и в последния момент "за съжаление тежко" заболяване с Covid НЕ МИ ПОЗВОЛЯВА практически и морално да посетя земята ви този уикенд и да проведем концерта си в София, както беше насрочено преди време. Вместо това бих искал да ви поканя всички следващата неделя, 6 Март, когато планираме да направим адско шоу и най-важното: да се видим с всички вас след толкова дълго време! Пазете си и бъдете винаги верни на духовните си братя и сестри. Това, което не ни убива, ни прави по-силни!“

Специалният концерт на ROTTING CHRIST ще се състои на 6 март, в столичния клуб „Mixtape 5“. Издадените билети важат без презаверка! Ако новата дата не Ви е удобна, ще можете да върнете билетите си от утре, но не по-късно от 4 март от местата от които са взети. Билети се продават онлайн и в мрежата на Евентим. В случай на налични места, в клуба ще има каса за продажби на място при цена от 45 лева.. Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването! От 24 февруари, изискването за зелен сертификат отпадна и няма да бъде изискван.