RUDIMENTAL DJ SET  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

На 14-ти декември, една от най-бързо набиращите популярност английски формации RUDIMENTAL, ще пристигне за първото си шоу в България.
В наскоро обновената столична зала “Христо Ботев”, британската сензация ще взриви българските си фенове с неповторим DJ set, с който ще представи дебютния си албум „Home”, а настроението ще бъде нажежено в най-чиста форма с парти водката на България – Flirt Vodka. 


За първото шоу на  RUDIMENTAL в България ще пристигнат Piers Agget, DJ Locksmith, който ще влезе в ролята и на MC, и тромпетистa Mark Crown. Сетът им ще бъде стилово разнообразен, преминаващ през различни музикални жанрове, много танцувален и разбира се,  ще включва най-големите им хитове.


Piers и DJ Locksmith лично избраха три актуални имена от българската клубна сцена, които да подкрепят участието им у нас.


Избраните от британците артисти са DJane Koki - най-добрата жена диджей в България за 2012г., Marten – един от най-активните DJ-и на музикалната сцена у нас, както и успешния български drum ‘n’bass проект High Roll (Formation Records /HMSU).


Билети за първото DJ шоу на RUDIMENTAL в София можете да намерите в мрежата на Eventim на цена от 30лв. На място цената ще е 40лв.

Събитието се провежда с любезната подкрепата на Flirt Vodka - „Флирт. В най-чиста форма"


Doors open: 22:00h
Събитието е 18+