Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ЛЮБИМИ РУСКИ ПЕСНИ И ЦИГАНСКИ РОМАНСИ  С  РУСЛАН МЪЙНОВ

               Неостаряващи хитове от руски филми, цигански романси и любими песни на няколко поколения.

                След зашеметяващия успех на проекта, събрал над 55 000 зрители в поредица от концерти, триумфалният му път продължава в Търговище.

               С какво печели любовта на зрителите този проект?

               Рецептата е проста – репертоар от най-големите хитове на руската филмова музика и цигански романси в нови, блестящи аранжименти и завладяващо, артистично изпълнение. Безупречният професионализъм и харизмата на Руслан Мъйнов и Симфониета Шумен, както и високият градус на вдъхновение увличат публиката в общ ритъм, музика и емоция!

               „Душата пее и танцува" – може би това е най-точното определение за незабравимото преживяване, което очаква всички, които за пръв или пореден път ще изживеят това удоволствие!

                Заповядайте да пеем и да се забавляваме заедно в един емоционален концерт с вечните: „Очи чeрные", „Ваше благородие", „От зари до зари", „Нане цоха", „Смуглянка", „Парамела", обичани детски песни и хитове от репертоара на Алла Пугачова, Муслим Магомаев и ВИА „Земляне"!

               „Ако правиш нещо със сърце и голямо желание, то не може да не даде резултат и да не докосне хората” казва в едно свое интервю любимият изпълнител.

               Диригент на програмата е младият и много талантлив диригент Левон Манукян.

Симфонични оркестрации:

Левон Манукян и Георги Милтиядов

               Бек-вокали:

Мария Накова и Христо Маринов

 

               Гост-пианист:

Георги Милтиядов