Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Описание

ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ!

 

ИЛЮЗИОНИСТИ НОМЕР 1 В РУСИЯ, СПОРЕД СПИСАНИТЕТО “FORBES” – БРАТЯ САФРОНОВИ С МАГИЧЕСКОТО ШОУТО “МЪЛНИЯ”!

 

 11 ФЕВРУАРИ / СОФИЯ НДК зала1

13 ФЕВРУАРИ / ВАРНА ДКС

 

Обладатели на званието “ИЛЮЗИОНИСТИ НОМЕР 1 В РУСИЯ”, според списанието FORBES. Победители в номинацията “WORLD BEST BIG ILLUSION” на международния фестивал “WIZARD TROPHY”. Обладатели на премия за “ПРИНОС КЪМ СВЕТОВНАТА ИЛЮЗИЯ” – “WIZARD TROPHY”. Победители в номинацията “НАЙ -ДОБРО ИЛЮЗИОННО ШОУ” на ежегодната церемония на FASHION TV.

За последните 15 години техните магически шоу-спектакли са изумили повече от 5 МИЛИОНА зрители по света!

 

Едни от най-забележителните трикове на Братя Сафронови:

-        “Ходене по стена” – номер, в който Сергей Сафронов изкачва вертикална стена с височина 15 м  при темперарура -20 градуса по Целзий.

-        “Опасен Влак” – номер, в който през Илия Сафронов минава влак, от който в кулминацията на трика, той излиза невредим. Илюзията е готвена повече от 3 години.

-        “Преминаване през стена” – номер, в който пред очите на изумената публика Сергей Сафронов влиза в тухлена стена на сграда, след преминаването на която, илюзионистът се показва през прозпорец на същото съоръжение.

-        “Измъкване от аквариум под вода” – номер, в който Сергей Сафронов успява да излезе от тесен аквариум пълен с вода за 1:30 мин, освобождавайки се от белезници и 4 катинара, заключващи капака на аквариума. Легендарната илюзия е изпълнена за първи път от великия Хари Худини през 1907 г.

-        “Изчезване на самолет” – номер, в който с помощта на телепатия тримата братя карат самолет модел ЯК-40, тежащ 14 тона да изчезне от земята.

В арсенала на илюзионистите има безброй поразителни номера, но както гласи поговорката – “по-добре веднъж да видиш, отколкото сто пъти да чуеш”!

 

На 11ти и 13ти февруари братята ще посетят София и Варна с най-новото си фантастично и мащабно шоу “МЪЛНИЯ”, което ще накара косите ни да настръхнат от невероятните номера,  в които иновационни технологии се преплитат с илюзия, магия и вълшебство! Зрителите ще видят комплексни и спиращи дъха каскади, които не могат да бъдат обяснени и от най-заклетите скептици.