САМО ЗА ЖЕНИ - Билети

BG Samozazheni2 - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Гледайте невероятната комедия на режисьора Костадин Бандутов в няколко етюда по текстове на Дарио Фо на 11.09.20 от 19:00 на Основна сцена!

На 11.09.20 прекрасната ни, любима актриса Милена Кънева ще отпразнува на сцената на Драматичен театър "Стоян Бъчваров" своя 50-ти рожден ден! Не пропускайте да празнувате с нея и да ѝ поднесем заедно своите поздрави и пожелания!

САМО ЗА ЖЕНИ

По текстове от Дарио Фо (1926-2016) и Франка Раме

превод: Хубан Стойнов

Сценичен вариант и режисура - Костадин Бандутов

Сценография и костюми - Даниела Николчова

Хореограф и музикална среда - Никола Йорданов

Фотография и плакат - Веселин Василев

Действащи лица и изпълнители:

ЕВА - Веселина Михалкова

МАРИЯ, ЖАНА АЛФИНИ - Милена Кънева

ЕЛЕОНОРА, КАРЛА - Петя Ангелова

МАЙКАТА - Даниела Викторова

ДЖУЛИЯ - Биляна Стоева

АДАМ - Ивайло Иванов

АНГЕЛЪТ, КРАДЕЦЪТ, ДЕВЕРЪТ - Станислав Кондов

ВОДЕЩИЯТ - Пламен Димитров

АЛДО, ПОЛИЦАЯТ - Свилен Стоянов

ЛУИДЖИ, КРАДЕЦЪТ, МОМЧЕТО - Константин Соколов

В стремежа за надмощие между двата пола, от времето на Адам и Ева до днес, на жената са ѝ отредени – поотделно или заедно - ролите на любовница, съпруга, майка, домакиня и какво ли още не. Изобретателна и находчива, тя изглежда може да се справи с всякакво натоварване и всякаква ситуация, но дали пък това не я превръща в истинска жертва? Жертва на мъжете и еманципацията...

Драматичен театър "Стоян Бъчваров", Театрално-музикален продуцентски център - Варна е с няколко номинации за награда „Варна” за 2020 г. за ярки постижения в областта на културата. Една от номинациите е за постановъчен екип, изпълнителски и актьорски състав и художествени достойнства на спектакъла „САМО ЗА ЖЕНИ“ по Дарио Фо. Наградата ще бъде връчена на 01 ноември 2020, Деня на народните будители.

Повече за спектакъла можете да прочетете на сайта на Драматичен театър "Стоян Бъчваров" тук: https://bit.ly/СамоЗаЖениДТСтоянБъчваров