Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Светла Василева се завръща в България за един от най-романтичните концерти за лятото на 2018 година на брега на езерото в Панчарево

Най-красивият български експорт в света на класическата музика - Светла Василева ще направи първи самостоятелен концерт на открито

Първата изява на сопраното у нас бе по покана на Васко Василев в рамките на негов концерт в зала 1 на НДК преди 5 години. Предстоящата изява отново е по инициатива на Васко, който миналото лято свири на сцената на ресторант “Лебед”  и сега е убедил Светла, че именно там е мястото за неин концерт.

Благодаря на ресторант “Лебед” за поканата към мен и моите колеги от Ковънт Гардън незабравимото преживяване миналата година. Всички бяхме много впечатлени, все още говорим за това и всеки е готов веднага да се върне там. Когато разбрах, че имат идея да поканят Светла за самостоятелен концерт много се зарадвах и веднага побързах да й разкажа, че това е място точно за нея – тя е изключителен артист с неустоимо присъствие и мисля, че красотата на природата ще бъде в пълен синхрон с красотата на гласа й.”, споделя Васко Василев и издава тайна: “Между другото, планирам да се върна и да направим няколко съвместни песни по време на концерта”.

Специално за събитието ще бъде разработен репертоар в аранжименти на Живко Петров, а на сцената освен него, ще бъдат колегите му от JP3 - Веселин Веселинов-Еко (контрабас) и Димитър Семов (ударни), както и Ангел Дюлгеров (китара) и специално от Аржентина ще долети Жилберто Перейра (бандонеон) – приятел на Васко и Светла и един от най-добрите световни изпълнители на танго и музиката на Астор Пиацола.

Билетите за концерта на 05.07.2018, 20:00 ч. са на цени 50, 80 и 100 лева и са в продажба на www.eventim.bg и на място в ресторант “Лебед”.