Scott Bradlee`s Postmodern Jukebox  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Postmodern Jukebox се завръщат тази пролет!


Музикантите на Скот Брадли са влюбени в българската публика след триумфалните първи концерти в София и Пловдив


 


Вече е официално! Postmodern Jukebox на ретро гения Скот Брадли идват отново в България! Концертът им у нас ще бъде на 28 март в Зала 1 на НДК, а билетите вече са в продажба.


 


След множеството бисове, овации и екзалтирани коментари, които феновете на групата им изпратиха след първите две гостувания у нас, PostModern Jukebox се завръщат на родна територия след по-малко от година.


 


По-бляскаво, по-впечатляващо и по-иновативно – това обещава да е новото им шоу. Отново ще видим най-модерните хитове във винтидж интерпретации, които ни връщат в бляскавата ера в САЩ от началото на 20-ти век. Този път обаче – в големи зали и в цялостно изграден спектакъл.


 


Успехът на PMJ безспорно се дължи на неговия създател и основен двигател Скот Брадли. Талантливият американец използва езика на музиката да докаже по свой начин максимата, че новото е добре забравено старо. Той избира хитове от 21 век и ги преобразява в традициите на джаза, ирландския фолк, рагтайма, суинга и кабарето. „Публикувах първия си видеоклип през 2009 година“, спомня си Брадли „Тогава нямах пукната пара и живеех в Куинс“.


 


Седем години по-късно PMJ имат стотици концерти в цял свят всяка година, милиони последователи, спектаклите им предизвикват истински фурор, а билетите се изкупуват месеци предварително.


 


Самата група е постоянно разрастващ се колектив, в който на ротационен принцип участват над 70 различни певци, инструменталисти и танцьори. Само за няколко години проектът генерира огромен успех в социалните мрежи, които остават единствения им канал за промотиране. Доказателствата са достатъчно красноречиви: PMJ имат зашеметяващите 500 милиона гледания и над 2 милиона последователи в YouTube. Към този момент кавърът на „Creep“ на Radiohead е с над 22 млн. гледания, следван от хитовете „All About That Bass“,  „We Can’t Stop“ и „Royals“.


 


Предстоящият концерт на Postmodern Jukebox в София е част от второто им европейско турне, което ще стартира през февруари от Великобритания.


 


Билети за концерта в България се продават в мрежата на Eventim.bg на цени от 50 до 160 лева:


http://www.eventim.bg/bg/bileti/scot-bradlees-postmodern-jukebox-sofia-national-palace-of-culture-hall-1-443292/event.html


Зрителите, закупили първите 39 места по 160 лева ще имат възможността след концерта да се срещнат с изпълнителите зад кулисите.