SEA GARDEN FESTIVAL  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ И ПРАВИЛА ЗА SEA GARDEN FESTIVAL


 


ПРАВИЛА ЗА ДОСТЪП


Вратите отварят в 14:00ч. 


Събитието е достъпно за всички закупили билет за Sea Garden Festival


КАСА


Билет за събитието ще може да се купува на място пред главният вход на летния театър от 14ч на 9 август на цена от 18 лв.


БИЛЕТ


Билетът ви осигурява достъп до събитието и се представя в случай на проверка. Пазете го до окончателното ви напускане на събитието!


ГРИВНА


Фестивалната гривна е временна идентификация, която получавате в случай на напускане зоната на фестивала в периода между 14ч и 21ч.


ВХОД/ИЗХОД


Билетът и гривната ви дават право да влизате и излизате свободно до 21:00ч. След този час и до приключване на събитието, всеки напуснал зоната на фестивала трябва да закупи нов билет за достъп.


ОХРАНА


- Всеки подлежи на претърсване преди влизане в зоната на фестивала


- Лица във видимо нетрезво състояние няма да бъдат допускани


- Агресивното поведение не се толерира!


ПОД 18


- След 22:00ч., лица под 18 години ще бъдат допускани с пълнолетен придружител след представяне на предварително разпечатана, попълнена и подписана декларация от придружаващото лице!


- Забранена е консумацията на алкохол за лица под 18 години!


 


ЗАБРАНЕНИ ПРЕДМЕТИ ПРИ ВЛИЗАНЕ ВЪВ ФЕСТИВАЛНАТА ЗОНА


- ХРАНА И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ


- АЛКОХОЛ


- НАРКОТИЦИ


- ОРЪЖИЕ


- ОСТРИ И ОПАСНИ ПРЕДМЕТИ


- ВИДЕО КАМЕРИ


- ПРОФЕСИОНАЛНИ ФОТОАПАРАТИ


- ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ


- МУЗИКАЛНИ ИНСТРУМЕНТИ


- ЛАЗЕРИ / ФОЙЕРВЕРКИ / БОМБИЧКИ


 


Sea Garden Festival НЕ носи отговорност за загубени или откраднати вещи, оставени без надзор.


Sea Garden Festival НЕ осигурява временно съхранение на вещи, намерени на територията на летния театър, изгубени или забравени от посетители.
Микс от български и чуждестранни гости на първото издание на Sea Garden Festival в Бургас


DJ Vadim и Yarah Bravo, Бичето, Рут Колева, Ревю и Rebelites са сред обявените участници


 


На 9 август, Летният театър в Бургас ще е домакин на най-новия музикален фестивал за града Sea Garden Festival, който се организира с приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills. Фестивалът ще зарадва почитателите на качествената музика с микс от изпълнения на живо и DJ сетове от чуждестранни и български изпълнители.


Сред основните гости на събитието ще са винаги добрият тандем на R&B изпълнителката Yarah Bravo и нейния верен другар DJ Vadim. Меломаните ще могат да се насладят и на силната страна на българската музикална сцена в лицето на Рут Колева и любимата на няколко поколения група "Ревю". Емоциите ще подсилват и няколко популярни диджеи от българските клубове. Организаторите обещават да добавят още приятни музикални изкушения, като пълната програма на събитието ще бъде анонсирана следващата седмица.


От години комбинацията между DJ Vadim и Yarah Bravo не спира да носи усмивки на многобройните им фенове по целия свят. Сладкият, гъделичкащ глас на певицата, израснала в Швеция в семейството на чилиец и бразилка, е живото доказателство, че в съвременната R&B и соул музика има място не само за секси визия, но и за талант, идващ дълбоко от сърцето. А този талант влиза в идеален ритъм и такт с помощта на продуцентските способности на хип-хоп и бийт звездата, родена в Ленинград, израснала в Лондон и подвизаваща се в момента в Ню Йорк - DJ Vadim.


Истинските ветерани в българските ню-уейв среди, група „Ревю” от над 26 години доказват, че водопадите могат да имат директор и че музиката им не е само „Ала бала”. Затова и концертите на Васил Гюров и компания винаги са радост за ухото не само в клубовете и по сцените в България, но и в чужбина, а на Sea Garden Festival ще можем да чуем както любими техни класики, така и някои от по-новите им парчета.


Новата българската следа в соул и ню джаз музиката Рут Колева пък обещава час и половина, изпълнени с авторска музика и преработки на някои от любимите си вдъхновения. Заедно с пианиста и тромпетист Филип Александров и с барабаниста Васил Вутев един от най-разпознаваемите нови български гласове създава емоционално музикално преживяване, отвело името Рут Колева на сцени като лондонския клуб Jazz Cafe, виенския Waves, както и на музикалния пазар не само в България и Европа, но и в Япония.


За високия градус на парти настроението ще се грижат и някои от най-качествените представители на българската диджей гилдия. Публиката може да се подготви за диско и буги тръпки от Ramsey Hercules, качествена фънк, бийт и хип-хоп селекция от Pheel и Funktool, бразилски и груви ритми от Ihou, приятна хаус и електро лежерност от Valentine, най-доброто и най-новото от съвременната музикална сцена от тандема Sirius & Methodikal, както и силна смесица от звуци, които предизвикват желание за танци, от Peter Skoog, Selector Stiliyan и Добо Марзов.


Билети за Sea Garden Festival на 9 август са вече в продажба в мрежата на "Ивентим" на цена 12 лв.


 Във връзка с разпоредбите на Наредбата за специализирана закрила на деца на обществени места, на основание чл. 8, ал.3, 4 и 7 от Закона за закрила на детето, лицата под 18 години посещават обществени места след 22 часа единствено с придружител и попълнена декларация.