BG Senshi - Билети

SENSHI 12 : професионална бойна галавечер

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Титанични сблъсъци на международната бойна галавечер SENSHI - на 9 юли от 20 часа в "Св. св. Константин и Елена"Новото 12-о издание на SENSHI e подготвило много изненади за феновете и формат, който ще се реализира за пръв път от бойната верига. Новата бойна галавечер на SENSHI, която ще се проведе на 9 юли от 20:00 часа, ще се състои в още по-елегантна, стилна и красива обстановка не къде да е, а на един от най-очарователните черноморски плажове – този на Св. св. Константин и Елена.

Плажното издание на SENSHI ще предложи 13 двубоя между общо 26 бойни звезди от 20 държави по правилата на KWU Full Contact и KWU SENSHI. За пръв път бойната карта на SENSHI ще включва общо два женски двубоя, а специално за изданието в България ще пристигнат световните легенди в бойните спортове Сам Греко и Николас Петас. Сред специалните гости на SENSHI ще бъдат и K1 легендите Петер Артс, Семи Шилт, Ернесто Хуст и Алберт Краус.

SENSHI е професионална верига бойни галавечери – еталон за зрелищно, качествено и атрактивно шоу. Рингът на SENSHI предизвиква едни от най-големите имена в сферата на бойните изкуства в света и предлага на публиката класни битки. Всяко издание е с уникален формат, изправяйки едни срещу други доказали се бойци в различни стилове, а правилникът на SENSHI е това, което гарантира зрелищни сблъсъци на арената.

С всяко свое издание SENSHI вдига летвата все повече и повече и привлича много последователи и фенове не само в България, но и по цял свят. Бойното шоу се излъчва както у нас по националната телевизия Bulgaria ON AIR и Max Sport 1, така и международно на живо по две големи онлайн телевизии и онлайн от редица дигитални платформи и медии.