SENSHI: Сблъсък на титаните - професионална бойна гала вечер  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Сблъсък на титаните: SENSHI 10 на 4 декември от 19 часа във Варна


Истински сблъсък на титаните, в който ще се включат бойни звезди от 14 държави предстои да видим в юбилейното десето издание на международната верига SENSHI. То ще се проведе на 4 декември 2021 година от 19:00 часа в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна.


На SENSHI 10 феновете на бойните спортове ще станат свидетели на 11 взривоопасни сблъсъка по правилата KWU Full Contact и KWU SENSHI. В тях ще участват едни от най-големите български бойни звезди, както и европейски и световни шампиони по бойни спортове от Португалия, Румъния, Швейцария, Испания, Франция, Украйна, Беларус, Черна гора, Сърбия, Словакия, Босна и Херцеговина, България, Русия и Германия.


пециално за галавечерта в България отново ще пристигнат К-1 величията, трикратните и четирикратни световни шампиони в тежка категория Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст, които ще бъдат рефери и коментатори на галавечерта.


За пръв път на SENSHI ще видим и един от златните ветерани на веригата „K-1 Max“ Алберт Краус. Холандецът е бивш състезател в полусредна и средна категория и е първият шампион на веригите „К-1 Маx“ и „SUPERKOMBAT“.


Бойният спектакъл ще започне точно в 19:00 часа и ще се излъчва на живо по националната телевизия Bulgaria ON AIR, MAX Sport 1, по американската телевизия FITE, както и онлайн на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и на Kyokushin Karate News.