SENSHI  - Билети

senshinew - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

SENSHI – най-новата верига за професионални състезания по бойни изкуства в България


 


За по-малко от една година най-новата верига за професионални състезания по бойни спортове в България SENSHI успя да се наложи като еталон за зрелищно, качествено и атрактивно шоу в сферата на бойните спортове. Класни битки между някои от най-големите кикбоксьори и състезатели в сферата на бойните спортове, изключителна подготовка и луксозна обстановка съпътстват всяко издание на бойната верига, а целта е да се предложи трибуна, на която да се отличат най-добрите и професионални бойци в света.


 


Всяко издание на бойните гала вечери се излъчва в реално време в най-голямата българска медия за бойни спортове у нас www.boec.com и по международната онлайн телевизия www.fite.tv.


 


За пръв път бойната верига стъпи във Варна, където препълни Двореца на културата и спорта и предложи не само зрелищни битки между изключително класни кикбоксьори, но и зрелищно пиротехническо шоу, което се превърна в запазена марка на SENSHI.


 


През април веригата „изгря“ и пред над 3500 души в зала „Арена Армеец“, а още стотици имаха възможност да проследят на живо двубоите.


 


Над 3000 души проследиха последното издание на SENSHI, което се проведе в началото на юли в Камчия. Пред публика от над 1500 души в Амфитеатъра в черноморския курорт и още толкова пред малките екрани се разиграха първите по рода си карате киокушин двубои по правилата на изцяло новата Професионална лига на Световния киокушин съюз между бойци от цял свят. Бойният спектакъл предизвика огромен интерес както у нас, така и на международно ниво.


 


Сред специалните гости на SENSHI бяха и световните кикбокс легенди Петер Артс и Семи Шилт. Двамата коментираха на живо мачовете и влязоха в ролята на съдии на част от мачовете.