BG Senshi300 - Билети

SENSHI

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

След като през декември феновете на високия адреналин се насладиха на епични двубои в юбилейното десето издание на SENSHI, сега бойната верига е подготвила нова голяма международна бойна галавечер. Тя ще се проведе на 26 февруари в Двореца на културата и спорта във Варна.

Бойната карта на новото 11-ото издание на SENSHI ще включва 10 големи двубоя по правилата KWU SENSHI и KWU Full Contact между майстори в бойните спортове от цели 12 държави. В сблъсъците ще се включат едни от големи бойни звезди от България, Румъния, Сърбия, Испания, Италия, Естония, Германия, Русия, Република Северна Македония, Украйна, Молдова, Босна и Херцеговина.

Специално за галавечерта в България отново ще пристигнат К-1 величията, трикратните и четирикратни K-1 световни шампиони в тежка категория Петер Артс, Семи Шилт и Ернесто Хуст, които ще бъдат рефери и коментатори на галавечерта. Специален гост, рефер и коментатор на SENSHI на 26 февруари ще бъде и грандиозният ветеран и шампион от веригата „K-1 Max“ Алберт Краус.