СИЛВИ ВАРТАН  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ПОРАДИ БЛИЗКАТА ДАТА НА КОНЦЕРТА БИЛЕТИ МОГАТ ДАБЪДАТ ЗАКУПЕНИ САМО ОТ РАЗПРОСТРАНИТЕЛСКАТА МРЕЖА НА ИВЕНТИМ : ОФИС 1, ПИКАДИЛИ, ГЕРМАНОС, ТЕХНОМАРКЕТ, ТЕХНОПОЛИС, ОМВ, БИЛЕТЕН ЦЕНТЪР НДК


РЕЗЕРВАЦИИ НА САЙТА ВЕЧЕ НЕ СА ВЪЗМОЖНИ


СИЛВИ ВАРТАН СЕ ЗАВРЪЩА В БЪЛГАРИЯ


 Световноизвестната певица Силви Вартан ще представи в България най-новия си албум „Силви в Нашвил“. Най-популярната в света изпълнителка от български произход  се завръща отново в родината си на 24 април идната година. Това ще бъде нейното трето излизане на сцената на зала 1 на НДК след  концертите й през 1990 и 2009 г. Първия  път, още с появяването си на сцената, тя разплака публиката с  „Я кажи ми, облаче ле бяло“,  втория  - препълнената зала  пя заедно със Силви  най-доброто от нейното творчество.


След  40 милиона  продадени албума,  1300 песни,  2000 корици на списания, шест филма  и хиляди разпродадени концерти,  Силви не спира  творческите  си търсения.  С новия си диск тя поднася приятна изненада на феновете си с рязък завой към американския кънтри рок. 


Новият албум на Силви е 40-ят поред. Той носи името  „Силви в Нашвил“. За него 69-годишната  певица влезе в звукозаписното студио в  сърцето на кънтрито -  Нашвил, щата Тенеси (САЩ), отново истински отдадена на музиката. И когато през септември той излезе във Франция, веднага  предизвика фурор.Самата Силви  признава, че албумът й е плод на желанието  да внесе динамика в спектаклите си и да се обърне към  по-популярен стил.  С него тя се връща във времето от преди близо 50 години, когато едва 20 годишна записва в Нашвил, в прочутото студио „RCA Victor Studios”,  заедно с музикални величия като китариста  Чет Аткинс и Елвис Пресли. Сега френската критика казва, че с новия си албум Силви Вартан всъщност се прибира в истинския си дом. Успехът му е гарантиран от включените в него популярни кънтри парчета, изпълнени като кавъри от  уникалната певица.„Силви в Нашвил“ събира най-добрите студийни музиканти, които интерпретират парчетата по начина, по който тя  си ги представя. И резултатът е такъв, че още при представянето във Франция албумът печели почитателите и  генерира безпрецедентно  вълнение сред феновете на певицата и в социалните мрежи.


Силви Вартан е изключително щастлива да се завърне отново с концерт в родината си.„Всичко в мен е българско, казва Силви. Емоциите ми са изцяло български. Детството ми, чувствата ми, всичко, което харесвам днес, съм се научила да харесвам в България, аз съм такава, каквато съм, благодарение на преживяното и наученото в България“. Затова за концерта си тук и  многобройните си фенове у нас тя подготвя специална изненада.


Концертът се организира от агенциите „БГ Саунд Стейдж“ и „Кийн актс“.