SIMON PHILLIPS  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

                     ЛЕГЕНДАРНИЯТ БАРАБАНИСТ САЙМЪН ФИЛИПС ПРИСТИГА В SOFIA LIVE CLUB


13.05.2015, DOORSOPEN 21:00


На 13-ти май, легендарният английски барабанист и продуцент Саймън Филипс (екс-TOTO) пристига за първия си самостоятелен концерт в България по покана на SOFIA LIVE CLUB.


Гостуването на култовия барабанист, в най-добрият клуб за жива музика в София, е част от Европейското му турне Second Orbit Tour 2015.


Преди първия си самостоятелен концерт в столицата, Саймън ще направи и 45 минутен drum clinic, който ще бъде специален подарък за всички фенове закупили билет за концерта му.


Заедно с виртуозните музиканти Andy Timmons, Steve Weingart и Ernest Tibbs, Саймън ще представи за първи път пред родната публика албумът PROTOCOL II, който излезе през 2013г. и бе високо оценен от музикалните критици.


Специално за българските си фенове, барабанистът обещава да изсвири и някои любими парчета от по-старите албуми, както и чисто нови пиеси от предстоящия студиен албум.


Саймън Филипс е икона в музикалния свят. През годините е работил със звезди като TOTO, The Who, Judas Priest, Jeff Beck, Stanley Clark, Tears for Fears, Mike Oldfield,  Gary Moore, Joe Satriani, Whitesnake и много други.


Той е един от най-известните и ценени барабанисти в света, чийто стил отразява не само техническата му дарба, но и обособената му музикална чувствителност. Независимо дали става въпрос за Rock, Fusion или Jazz, той прилага една и съща точност и интензивност, а свиренето му никога не е лишено от емоции.


 


БИЛЕТИ за събитието на цена от 25 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място ще е 30 лева.


 


Повече информация тук:


http://protocol-2.com/


https://www.facebook.com/pages/SOFIA-LIVE-CLUB/106829925995?fref=ts