СКАНДАУ - Билети

skandau200 - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Група СкандаУ с първи самостоятелен концерт в Арена Армеец

За всички хора с физически увреждания – вход свободен 

 

Повече информация за получаване на поканите за хората с физически увреждания може да се получи тук: Институт за модерна политика, София, ул. Цар Асен 98, imp@europe.com, Телефон: 0884599293

Напомяме също и че лицата, които не са навършили 18 години, могат да присъстват само с пълнолетен придружител, попълнена и подписана от него декларация. 
Един придружител може да доведе до три  деца.
Декларацията може да изтеглите от ТУК да я принтирате и попълните предварително.

 

 

Една от най-популярните български групи – СкандаУ, ще се качи на сцената на зала Арена Армеец за първия си голям самостоятелен концерт. На 6 април 2019 година, точно в 20:00 часа, всички фенове и почитатели на Тото и Лъчо ще имат възможността да станат част от едно незабравимо музикално преживяване.

От началото на 2018 година досега, СкандаУ, които сами продуцират музиката си, добавиха 6 нови песни към репертоара си, всяка една от тях доказала се като безпорен хит. „Без да пие“, „Кокайна“, „Чужди усмивки“, „Хайвера“, „Катран“ и най-новата „НО!“ ще са само част от програмата, която подготвят СкандаУните момчета.  За да е пълна емоцията и преживяването, на сцената ще се качат и гост-изпълнители, които групата ще запази в тайна към момента.

За последните две година момчетата бяха обявени два пъти за група на годината на Годишните музикални награди на БГ радио, две поредни години  Група на годината на Българските Хип-хоп награди – 359 Hip Hop Awards,  а „Чужди усмивки“ стана песен на 2018. The 1 Lifestyle Awards също отличи СкандаУ като група на 2018, а „Чужди усмивки “ като балада на годината.

Доказателство за успехите им са и стотиците хиляди фенове и абонати на каналите им в социалните мрежи. В допълнение е и фактът, че именно те са първите изпълнители от новото поколение артисти, които организират концерт с такъв мащаб.

Билети за концерта могат да бъдат намерени  в мрежата на Eventim в цялата страна.  Цената е на стойност от 10 и 8 лева, а входа за всички хора физически с увреждания е  безплатен.