Смях с кауза - Билети

в подкрепа на Скритите таланти на България

plshmeche - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

За втора поредна година колективът на Inside joke Stand Up Comedy застава зад каузата на НПО "Операция Плюшено Мече" - Скритите таланти на България, като всеки един комедиант дарява своя талант, за да предостави шанс за професионална реализация и едно по-светло бъдеще на талантливи деца и младежи, лишени от родителски грижи или от социално слаби семейства, част от Програмата!


"Смях с кауза" в подкрепа на Скритите таланти на България е благотворително комедийно шоу, което ще се проведе на 1 Юни - Денят на детето, в SOFIA LIVE CLUB - официални партньори на събитието!Георги Кючуков, Дими, Кубрат Аргилашки, Митака Беше Прав, Dee Anna и Моника Найденова, едни от най-добрите комедианти в България, ще разтърсят залата от смях в продължение на два часа! 

Купувайки един билет, вие подарявате един урок на даровит младеж в неравностойно положение и възможност той да сбъдне свойте мечти. По време на Смях с кауза ще Ви разкажем какво сме постигнали за една година в Програмата, как сме оползотворили даренията, събрани през 2018 година, кои са Скритите таланти на България и какво предстой за тях! 

Миналата година, благодарение на Inside joke Stand Up Comedy и всички дарители, събрахме 6 300 лева, което се равнява на 252 часа частни уроци или уроците за една година на две деца в програмата!

Нека заедно дадем шанс и подкрепа на тези, които се нуждаят от нас най-много!

ВРАТИ: 18.00
НАЧАЛО: 19.00

За резервации в SOFIA LIVE CLUB: скоро с линк тук

Повече за Скритите таланти на България можете да прочетете тук: https://plushenomeche.org/bg/skritite-talanti-na-bulgaria/