Смях с кауза  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Имаме удоволствието да Ви поканим на едно рядко срещано събитие. Десет от най-добрите stand-up комедианти в България се обединяват в едно горещо двучасово шоу, с което искат да Ви разсмеят до сълзи, и да подкрепят Скритите таланти на България - новата целогодишна менторската програма за даровити деца и младежи в неравностойно положение на НПО "Операция Плюшено Мече".


 


С вашите закупени билети, ще осигурим достъп до уроци, семинари, работилници, състезания, материали и шанс за бъдеща реализация на талантливи деца, лишени от родителска грижа и деца и младежи от социално слаби семейства. Нека заедно бъдем промяната, която искаме да видим в света!


 


На сцената: Кючуков Kомеди Шоу, Дими Деянски, Димитър Балабанов-Флаш, Бойко Недялков, Венета Кожухарова, Моника Найденова, Кубрат Аргилашки, Тео Чепилов, Димитър Велков и Диана Илиева


 


Очакваме Ви на 11 юни от 19:30 в Sofia Live Club, който повярваха в нашата кауза и дариха клуба си за една вечер.


 


НПО "Операция Плюшено Мече" е организация с десет-годишна история. Ние сме по известни като Българският Дядо Коледа за деца и младежи лишени от родителска грижа, в риск и с увреждания. Раздали сме над 30 000 персонални подаръка и всяка година посещаваме между 7000-8000 бенефициента годишно.


 


Мечтаехме си да помагаме на децата на България и през останалата част от годината, а не само по празниците и така се роди "Скритите таланти на България" - целогодишна менторска програма за даровити младежи в неравностойно положение. Всяка година програмата осигурява на определен брой сираци и деца от социално слаби семейства персонална програма, личен обучен ментор, достъп до частни уроци, семинари, работилници, състезания, материали и мотивационни срещи с известни личности. Повече за участниците от първата година на програмата можете да научите тук:


https://plushenomeche.org/bg/skritite-talanti-na-bulgaria/


 и тук: https://stoykovam.wixsite.com/skrititetalanti1