Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Описание

България ще бъде домакин на уникално събитие в света на снукъра. Двамата финалисти от Световното първенство по снукър  Шон Мърфи и Стюарт Бингам , ще изиграят три демонстративни двубоя в София (17 юли), Бургас (18 юли) и Созопол (19 юли), специално за българските фенове на този спорт. Това се случва само три месеца след финала в „Крусибъл“, където Бингам триумфира над световния шампион от 2005 година.

 

На 17 юли голямото шоу ще започне от 20:00 часа в София. Домакин на първия сблъсък ще бъде аула „Максима“ на Университета за национално и световно стопанство в столицата (УНСС). Събитието се осъществява с подкрепата на Студентски съвет и под патронажа на ректора на УНСС проф.  д.ик.н.   Стати  Василев Статев.

Заедно с Шон Мърфи и Стюарт Бингам, в България ще пристигнат изгряващите звезди Оливър Лайнс и Джеймс Кейхил. Организатор на голямото събитие е Олиснукър клуб с под егидата на Българска снукър федерация.  От българска страна в демонстративните двубои ще се включат Братислав Кръстев и Георги Величков. . Билетите за двубоя са с цени от 20 до 100 лева за VIP билет.

ВИП билетите дават възможност на най- запалените фенове да се срещнат със своите любимци 1- час преди мача на специално организиран коктейл, на който ще могат да се запознаят със звездите и да си вземат автографи.

На 18 юли зала „Младост“ в Бургас ще приеме световните снукър звезди.  Събитието се осъществява с подкрепата на община Бургас, който е европейски град на спорта за 2015-та година.

 Последните двубои между световните шампиони за 2015 и 2005 година ще се състоят в Созопол на 19-и юли. Събитието в морския град отново ще бъде уникално за света на снукъра, защото ще се играе на открито. Домакин на двубоя ще бъде амфитеатъра в града и се осъществява със съдействието на общината.