Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

EventEase presents:

NIGHT LIVE SERIES vol. 2

| 21.11.2015 | Club Мixtape5

 

SOFA SURFERS LIVE - New album tour !

HIDDEN ORCHESTRA LIVE - AV tour !

Нощ на Театрите - Концерт за френски ключ  !

 

Концертът на Sofa Surfers, ще се случи в столичния клуб „Mixtape5“ на 21 ноември с подкрепата на Австрийското Посолство в София. Алтернативните музиканти издадоха новия си сингъл “Beyonder Girl” на 25 септември, а на 23 октомври изкарват с гръм и трясък с чисто новата си главозамайваща продукция. Sofa Surfers ще са в пълен състав, благодарение на приятелската подкрепа на ирландското уиски Bushmills, и ще представят на живо пред българските си фенове най-новия си студиен албум SCRAMBLES, ANTHEMS AND ODYSSEYS.

 

Hidden Orchestra също ще изнесат ново аудио визиално лайв шоу, създадено вдъхновено от новия им албум Reoschestrations в клуб “Mixtape 5” на 21 ноември, с приятелската подкрепа на ирладското уиски Bushmills, за да отнесат българската публика в техния свят на вълшебни звуци и приказни усещания. Със сигурност Hidden Orchestra са една от най-емоционалните независими музикални формации на нашето време, които по изключително нетрадиционен начин забъркват електронно и фолкорно звучене с джаз, класика, хип- хоп, дръм енд бейс и пост-рок.

Концерт за Френски Ключ е театрална постановка на Драматичен Театър Сливен, с което  театърът и второто издание на вечерта NightLive се присъединява към Нощ на Театрите !

Постановка на Иван Панев, с участието на актьорите  ДИМИТЪР МАРКОВ и АВГУСТИН ДЕМЕРДЖИЕВ, които са двама виртуози на смеха, жонглиращи ловко с шегите на съдбата. Какво се случва, когато мъжът играе на табла сам, съпругата му иска сватба като тази на Жулиета, тъщата гони лебедите в езерото, а съседката звъни на варатата с развалена ютия и още нещо наум? Кои ключалки ще отвори френският ключ? Това пиршество на брилянтния хумор ще преобърне представите ви за секса и романтиката днес! Асъщоизаблондинките, бизнеса, пластичнатахирургияипенсионерскиялайфстайл.