SoFest 2020 - Билети

Сортирай резултатите

Място

Дата

Детайли за събитието

Четири дни SoFest!
Четири дни музика!
Четири дни изкуства и традиции от Балканите!

Дестинацията отново е НДК, а локацията е емблематична – Кино Кабана или мястото за култура и музика на живо в София.

На 11-ти юни в 19:00 ч. е откриването на SoFest 2020. Първата фестивална вечер на сцената ще излезнат виртуозните музиканти Теодосий Спасов, вокал и кавал – България, Влатко Стефановски, вокал и китара - Северна Македония и Васил Хаджиманов, клавири - Сърбия.
Балканското трио ще потопи публиката в уникална етно, поп, рок и джаз експлозия част, както от новите им музикални проекти, така и от познатите в цял свят и много обичани техни хитове.
Вечерта ще предложи и уникално модно ревю „Традиция и настояще“ на Национална художествена академия отново с тема Балкани.
Начало 19:30 часа. Вратите отварят в 18:30 часа. Билети в мрежата на Ивентим, онлайн и на място.

На 12-ти юни кадифеният и топъл глас на Белослава ще завладее гостите на SoFest 2020. Тя ще престави голяма част от синглите в предстоящия пети студиен албум заедно с музикантите Антони Рикев - китара и Росен Захариев – тромпет и перкусии. Публиката ще се потопи в музика преливаща от акустична в чил аут и фънки звучене.
На сцената освен Белослава с неповториямия й стил на сцената ще видим и танцов спектакъл „Картини от една изложба“ с хореограф Анна Пампулова.
Начало 19:30 часа. Вратите на Kino & Bar Cabana за концерта ще отварят в 18:30 часа. Билети в мрежата на Ивентим, онлайн и на място.