BG Sofest200 - Билети ©

SoFest 2020

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Три дни SoFest!

Три дни музика!

Три дни изкуства и традиции от Балканите!

Дестинацията отново е НДК, а локацията е емблематична - Кино Кабана или мястото за култура и музика на живо в центъра на София.

На 4-ти септември в 19:00 ч. е откриването на SoFest 2020. Първата фестивална вечер на сцената ще излезнат виртуозните музиканти Теодосий Спасов, вокал и кавал – България, Влатко Стефановски, вокал и китара - Северна Македония и Васил Хаджиманов, клавири - Сърбия.

Балканското трио ще потопи публиката в уникална етно, поп, рок и джаз експлозия част, както от новите им музикални проекти, така и от познатите в цял свят и много обичани техни хитове.

Вечерта ще предложи и уникално модно ревю „Традиция и настояще“ на Национална художествена академия отново с тема Балкани.

Начало 19:30 часа. Вратите отварят в 18:30 часа. Билети в мрежата на Ивентим, онлайн и на място.

На 5-ти септември SoFets 2020 ще представи Пощенска кутия за балкански приказки и концерт на TINO and live band.

Специално за фестивала любими актьори, музиканти, режисьори и писатели - Любен Дилов, Гери Турийска, Георги Блажев, Цветелина Цветкова, Ники Илиев, Гергана Стоянова, Ники Станоев, Косьо Лунгов, Александър-Сано и др., по артистичен начин ще прочетат на сцената избрани разкази на балканска тематика.

Най-бързо развиващия се млад изпълнител Кирил Хаджиев – Тино ще взриви сцената със своя бенд и специално за SoFest ще престави и новия си сингъл „Мисъл“.

Начало 19:00 часа. Вратите отварят в 18:00 часа. Билети в мрежата на Ивентим, онлайн и на място.

На 6-ти септември кадифеният и топъл глас на Белослава ще завладее гостите на SoFest 2020. Тя ще престави голяма част от синглите в предстоящия пети студиен албум заедно с музикантите Антони Рикев - китара и Росен Захариев – тромпет и перкусии. Публиката ще се потопи в музика преливаща от акустична в чил аут и фънки звучене.

На сцената освен Белослава с неповториямия й стил на сцената ще видим и танцов спектакъл „Картини от една изложба“ с хореограф Анна Пампулова.

Начало 19:30 часа. Вратите на Kino & Bar Cabana за концерта ще отварят в 18:30 часа. Билети в мрежата на Ивентим, онлайн и на място.

Дневната програма на SoFest ще предложи театрални представления, музикални, занимателни и образователни ателиета, и много, много изненади за малки и пораснали деца. Малчуганите ще могат да се потопят в света на музиката и изкуството на 5-ти и 6-ти септември от 10:00 до 17:00 часа.

През двата уикенд дни в Кино Кабана ще се проведе и тематичен SoFest базар с производители от България и Балканите.

Дневната програма и SoFest базара са с вход свободен.

Повече информация за SoFest 2020 ще намерите във фейсбук - https://www.facebook.com/SoFestSofia/, инстраграм - https://www.instagram.com/sofest_sofia/ и сайта на фестивала - http://sofest.avgroup-bulgaria.com/.