BG Sofest22_300 - Билети

SoFest 2022

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

SoFest 2022 5 години емблематичен стил и завладяващо преживяване!

4 фестивални вечери с уникални концерти и спектакли!

3 фестивални дни с богата детска програма и SоFest базар! Най-очакваното събитието, което събира на една сцена творци, артисти и изпълнители от световна величина тази година ще се проведе от 16-ти до 19-ти юни в Кино Кабана, София.

Ако очаквате с нетърпение да се докоснете до най-доброто от музикалната и театрална сцена, в сърцето на столицата, SoFest 2022 е вашето събитие!

Вечерни събития на 16-ти юни В 20:00 ч. в Кино Кабана е откриването на SoFest 2022. Първата вечер, фестивалът ще представи невиждан поп концерт на виртуозните музиканти Теодосий Спасов, Хилда Казасян, Миро и Дони. Заедно с тях на фестивалната сцена ще излязат неповторимите Живко Петров – клавишни, Димитър Карамфилов – бас и Христо Йоцов – ударни. Специално за SoFest 2022 музикантите ще изпълнят поп песни от общото си творчество и ще предложат много изненади на публиката и феновете. Начало 20:00 часа. Вратите отварят в 19:00 часа. Билети на промо цени в мрежата на Ивентим, онлайн и на място.

Вечерни събития на 17-ти юни

Втората вечер SoFest ще представи Пощенска кутия за балкански приказки и концерт на македонския дует Дац и Александър. Специално за фестивала любими актьори, музиканти и писатели - Ники Станоев, Цвети Цветкова, Гери Стоянова, Филип Буков, Камен Алипиев – Кедъра, Дарин Ангелов и Любомира Башева, по артистичен начин ще прочетат на сцената избрани разкази на балканска тематика. След тях на фестивалната сцена ще излязат Драган Спасов - Дац и Александър Митевски, чийто дует „Дац и Александър“ завлядват публиката със своите хитове и песни. Разпространението на любовта чрез музиката е признато от много техни фенове и неслучайно са смятани за „посланици на добра мисъл и положителна енергия“. На концерта им ще чуем неизбежните „Все още ми липсваш“, „Корона чао“, „Ваксина“, „Ангелина“, „Обичай ме“, „Охридски череши“, „Целувката на Анна“, „Душа башиш “ и разбира се микс от песни от бивша Югославия, България и региона. Със своят ведър дух, положителна енергия и песните, които изпълняват, Дац и Александър гарантират добро забавление.

Начало 19:00 часа. Вратите отварят в 18:00 часа. Билети на промо цени в мрежата на Ивентим, онлайн и на място.

Вечерни събития на 18-ти юни

В съботната вечер публиката ще се наслади на комедийния спектакъл #Мъжътмиевиновен с участието на Силвия Лулчева. Моноспектакълът гарантира много смях, комични ситуации и добро настроение. За него авторът Лиза Шопова казва: „Ако още сте на съседната маса и ви става смешно, значи сте мъж. А ако от чутото ви залива вълната на съмнението, значи сте жена. И в двата случая сте в капана.“ Вечерта ще продължи с концерт на група REWIND - групата на Влади Михайлов и неговата нежна половинка Миша. В бендът са още Юрий Божинов, Мартин Профиров и Мишо Шишков. REWIND ще изпълнят и песента „Сякаш съм там“, която влиза в саундтрака на сериала „Братя“ и е част от първият албум на групата. Начало 19:00 часа. Вратите отварят в 18:00 часа. Билети на промо цени в мрежата на Ивентим, онлайн и на място.

Детски събития на 19-ти юни

В неделната сутрин от 10:30 часа ще срещнем малчуганите с „Магическо шоу“, оригиналност, хумор и магия на актьорa - фокусник Ненчо Илчев. Чаровният веселяк ще ни потопи в загадъчното изкуство и дори ще ни издаде тайната на някои от фокусите си. Вратите отварят в 10:00 часа. Билети на промо цени в мрежата на Ивентим, онлайн и на място.

Вечерни събития на 19-ти юни

Последната вечер на SoFest 2022 публиката ще се наслади на не просто стендъп, не просто концерт, а на стендъп концерт с много нови монолози и със специалното участие на певицата Вяра Пантелеева. Музикалният спектакъл "Още една жена каза" на Здрава Каменова е поредица от смешни истории от живота на певиците и сценаристките. След него фестивалът ще предложи концерт на RAFFI and Live Band с участието на Рафи – вокал, Радо Казасов – барабани, Пламен Денчев – клавишни, Денис Попстоев - клавишни и сакс, Владислав Мичев – тромбон, Евден Димитров – бас и Илин Папазян – китара. Репертоарът на групата е съвкупност от авторска музика, нови кавър версии на стари български песни, различни интерпретации на популярни песни като и има имитационна част в програмата, в която Рафи преминава през различни образи и превъплъщения по модела на телевизионното предаване “Като две капки вода”. За доброто настроение на публиката в последната вечер на SoFest 2022 ще се грижат и танцьорите от балет Skywalkers. Начало 19:00 часа. Вратите отварят в 18:00 часа. Билети на промо цена в мрежата на Ивентим, онлайн и на място.

Дневната програма на SoFest 2022

Фестивалът ще предложи за децата и техните семейства представления, музикални, занимателни и образователни ателиета, и много, много изненади за малки и пораснали деца. Малчуганите ще могат да се забавляват с богата фестивална програма на 17-ти и 18-ти юни от 09:00 до 17:00 часа и на 19-ти юни от 12:00 до 17:00 часа. През трите дни в същите часове, в Кино Кабана ще се проведе и тематичен SoFest базар с производители от България и Балканите. Детската програма и SoFest базара ще са с вход свободен!

За повече информация може да посетите сайта на SoFest - http://sofest.avgroup-bulgaria.com/, страницата на фестивала във фейсбук - https://www.facebook.com/SoFestSofia/ и инстаграм - https://www.instagram.com/sofest_sofia/.

Забележка: Билетът не осигурява седящо място!