SoFest Winte - Билети

SoFest Winter  - Билети

Сортирай резултатите

Детайли за събитието

SoFest 2023 представя SoFest Winter Edition!

Зимното издание на емблематичния столичен фестивал SoFest ще се проведе от 17-ти до 19-ти ноември в Sofia Live Club, НДК. На клубната сцена публиката и гостите на фестивала ще присъстват на три международни проекта със световно признати музиканти.

Ако очаквате с нетърпение да се докоснете до три уникални концерта в сърцето на столицата SoFest Winter 2023 е вашето събитие!

SoFest Winter на 17.11.23 г. от 20:00 ч.

„Wladigeroff Brothers"

Меломаните ще могат да се насладят на последния албум на Александър Владигеров - тромпет, флюгелхорн и Константин Владигеров - пиано, в който е и за първи път направеният от братята аранжимент на пиесата "Господско хоро"от 1932 година, на техния дядо. Заедно с доказалите се музиканти Васил Хаджигруев - контрабас и Стоян Янкулов - Стунджи – барабани, те ще отведaт публиката в света на Владигерови и ще я съблазнят с мелодии от суинг ерата на 20-те и 30-те години. „Wladigeroff Brothers" съзнателно и закачливо флиртуват със суинг, приятна доза модерни грууви ритми и балкански звуци, трансформирайки ги в съвсем нов и модерен джаз.

Начало 20:00 часа. Вратите отварят в 19:00 часа. Билети на промо цени в мрежата на Ивентим, онлайн и на място.


SoFest Winter на 18.11.23 г. от 20:00 ч.

"Дац и Александар"

Драган Спасов-Дац, актьор и Александар Митевски, музикант, са едни от

най-популярните изпълнители в Северна Македония. Създателите на дуета "Дац и Александар" скоро издадоха албум, в който реализират песента "Йовано, Йованке" заедно с българския струнен квартет Destiny Quartet.

Нашумелите артисти и техният DJ ще изпълнят песни, които мигновенно влизат в сърцата на хората. Доказателство са станалите хитове по време на карантината, с над половин милион гледания всяка в музикалните платформи. Публиката на SoFest 2023 ще се наслади и на микс от музиката на бивша Югославия, България и Балканите.

Начало 20:00 часа. Вратите отварят в 19:00 часа. Билети на промо цени в мрежата на Ивентим, онлайн и на място.


SoFest Winter на 19.11.23 г. от 20:00 ч.

„Balkan Trio B/G”

Заедно на сцената ще бъдат световно известните музиканти Теодосий Спасов – кавал и вокал, Влатко Стефановски, Северна Македония – китара и вокал, и Васил Хаджиманов, Сърбия - пиано. Обичаните виртуози, които нямат нужда от представяне ще се съберат от идеята за общите корени на своята история и култура. Ще ни потопят в уникалното звучене на различни стилове и балканска музика, наситена с живот, несравним ритъм и спонтанност. Изключителният им професионализъм и богат сценичен опит, смесването на ритми и мелодии гарантират възпламеняваща експлозия от импровизаторски умения, балкански фолклор, блус, рок и джаз.

Начало 20:00 часа. Вратите отварят в 19:00 часа. Билети на промо цени в мрежата на Ивентим, онлайн и на място.

За повече информация може да посетите сайта на SoFest - http://sofest.avgroup-bulgaria.com/, страницата на фестивала във фейсбук - https://www.facebook.com/SoFestSofia/ и инстаграм - https://www.instagram.com/sofest_sofia/.


Забележка: Билетът не осигурява седящо място! Резервации тук: https://www.sofialiveclub.com