йун - Билети

SOFIA 2022 WORLD TAEKWONDO JUNIOR

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Състезанието се провежда на пет игрални полета едно до друго, в права линия и фронтален изглед от VIP Сектор

Финали , полуфинали и церемония по награждаване се провеждат на едно поле – Централно с фронтален изглед от VIP СекторEconomy – Сектора предоставя изглед на едно поле, частичен изглед на второто поле и слаба видимост на останалите 3 полета


Standard – Сектора предоставя изглед на двете крайни полета, частичен изглед на средното централно поле и слаба видимост на крайните две полета


Premium Сектора предоставя изглед на три полета и частичен изглед на двете крайни полета.


VIP - Сектора предоставя изглед на всички полетаКатегория ДЕЦА – до 10 години, ненавършени

Категория ЮНОШИ от 10 до 17 години навършени

Категория ВЪЗРАСТЕН – от 18 години навършени Демонстративният отбор на WORLD TAEKWONDO пристига в България

Поводът са историческите две световни първенства по таекуондо, които ще се проведат в София под патронажа на Президента на България.

За първи път две световни първенства състоят на едно и също място в една година. От 28 юли до 7 август 2022г. София е домакин на най- важните и чакани турнири в света на Таекуондо – Световно първенство за кадети, Световно първенство за юноши и девойки и най-големият световен форум в Таекуондо – Генералната асамблея на World Taekwondo на 1ви август. Това вещае Таекуондо лято в България.

В продължение на 10 дни това лято над 3000 състезатели ще мерят сили за шампионската титла, а демонстративният отбор на WORLD TAEKWONDO ще направи спиращо дъха шоу по време на церемонията по откриване на 02 август от 17.30ч в зала Арена Армеец в присъствието на Президента на Републиката, национални и международни спортни звезди и величия, световни спортни и държавни авторитети, както и елита на Световния Олимпийски спорт.

Тимът на WORLD TAEKWONDO е съставен от професионални състезатели по таекуондо, които смаяха американската публика и със „златен бутон“ станаха финалисти в американския формат на „Got Talent“. Отборът е съставен от избрани в жестоката конкуренция на милиони спортисти в Южна Корея, където таекуондо е национален спорт, историческо наследство и забележителност.

Демонстративният отбор на Световната федерация по таекуондо пътува из целия свят и удивлява зрителите с уникални изпълнения, а програмата му е запълнена с години напред. Това лято страната ни има честта , след посещението им при папа Франциск във Ватикана, в централите на ООН в Ню Йорк и Женева, и в централата на МОК в Лозана и фурора, който направиха в американското риалити, най-емблематичният боен демо отбор да стъпи и на родна земя.

Вземете своя билет в сайта и на касите на EVENTIM и станете част от написването на спортната история, насладете се на зрелищни битки, обрати и победи, и вижте уникалното, спиращо дъха изпълнение на най-атрактивния демонстративен отбор в Света – WORLD TAEKWONDO DEMO TEAM.